Η AOC παρουσιάζει μια νέα 4Κ οθόνη με τεχνολογία Adaptive-Sync

Η AOC παρουσιάζει μια νέα 4Κ οθόνη με τεχνολογία Adaptive-Sync

Η AOC, μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στην αγορά οθονών, παρουσιάζει μια νέα 4K UHD οθόνη που συνδυάζει εικόνα υψηλής ανάλυσης, λεπτό και κομψό σχεδιασμό και γρήγορη HDMI 2.0 σύνδεση. Η AOC U2879VF προβάλει πάνω από 1 δισεκατομμύρια χρώματα, εξασφαλίζοντας περισσότερο βάθος και πλουσιότερη ποιότητα χρωμάτων. Ο εξαιρετικά γρήγορος χρόνος απόκρισης του 1ms, η υποστήριξη Adaptive-Sync (συμβατή με το FreeSync) και οι ελάχιστες καθυστερήσεις εισόδου, καθιστούν την οθόνη ιδανική για gamers που αναζητούν εντυπωσιακά γραφικά και ομαλή δράση. Η οθόνη διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο σε επίπεδο συνδεσιμότητας, όπως θύρες HDMI 2.0 και DisplayPort 1.2a+. Πέρα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, η οθόνη είναι ιδιαίτερα ελκυστική για όλους τους χρήστες λόγω της ανταγωνιστικής σχέσης απόδοσης-τιμής που καθιστά την οθόνη ελκυστική για διαφόρων ειδών χρήστες.

AOC U2879VF
Έντονα χρώματα και γρήγορη απόδοση: η νέα οθόνη AOC U2879VF συνδυάζει ανάλυση 4K UHD με τεχνολογία Adaptive-Sync

Λεπτός σχεδιασμός και εικόνα υψηλής ευκρίνειας

Με ultra-slim σχεδιασμό, η AOC U2879VF συνδυάζει ένα καλαίσθητο γυαλιστερό πλαίσιο με μια κομψή ασημί βάση, χαρίζοντας επιπλέον στυλ στο χώρο εργασίας. Το ενσωματωμένο ΤΝ πάνελ 28″ (71,1 εκ.) μπορεί να προβάλει πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρώματα (Real 8-bit+FRC), για εικόνες με έντονα χρώματα και λεπτομέρεια. Η ανάλυση 4K UHD (3840 x 2160 pixels) και η ιδιαίτερα καλή ποιότητα εικόνας της οθόνης, θα βρει απήχηση στους χρήστες που ασχολούνται με την επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών, αλλά και σε όσους επιθυμούν απλώς μια ελκυστική οθόνη για το χώρο εργασίας τους. Σε συνδυασμό με την υποστήριξη Adaptive-Sync (συμβατό με FreeSync), τον χρόνο απόκρισης του 1 ms και τις ελάχιστες καθυστερήσεις εισόδου, η οθόνη είναι εξίσου ελκυστική για τους gamers, οι οποίοι θα απολαύσουν ευκρινείς, γεμάτες λεπτομέρειες, 4K εικόνες και άριστη gaming εμπειρία.

Βελτιωμένη συνδεσιμότητα

Οι χρήστες θα επωφεληθούν και από τις πολλαπλές εισόδους της οθόνης, χάρη στις οποίες είναι δυνατή η σύνδεση με διάφορες συσκευές. Πέρα από τις εισόδους DisplayPort 1.2a+, DVI και VGA, η AOC U2879VF διαθέτει σύνδεση HDMI 2.0 υψηλής ταχύτητας, που αυξάνει σημαντικά την ευρυζωνικότητα έως και 18 Gb/s, επιτρέποντας την αναπαραγωγή βίντεο UHD μεγέθους 4Κ των 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, χωρίς προβλήματα. Η θύρα αυτή διαθέτει επίσης τη λειτουργία MHL, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εμφανίζουν περιεχόμενο από συσκευές smartphone ή tablet, ενώ παράλληλα φορτίζεται η μπαταρία τους.

Άνετη και αποτελεσματική εμπειρία εργασίας

Πέρα από την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και την καλή συνδεσιμότητα, η οθόνη AOC U2879VF έχει άριστη απόδοση για τους οικιακούς χρήστες που θέλουν να εργάζονται αποτελεσματικά χωρίς να επιβαρύνουν την υγεία τους. Η ενσωματωμένη λειτουργία Picture by Picture (PBP) επιτρέπει την προβολή περιεχομένου από δύο πηγές εισόδου ταυτόχρονα. Χάρη στην ανάλυση 4K UHD στα 3840 x 2160 pixels της οθόνης, και οι δύο εικονικές οθόνες εμφανίζονται με υψηλή πυκνότητα pixel (138 PPI). Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση του χρήστη, η οθόνη AOC U2879VF διαθέτει την τεχνολογία Flicker-Free, που μειώνει το τρεμόπαιγμα το οποίο συνήθως παρουσιάζουν οι οθόνες. Κατά συνέπεια, η προβολή της εικόνας είναι λιγότερο κουραστική για τα μάτια, και πιο άνετη για όσους εργάζονται στην οθόνη για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Η οθόνη AOC U2879VF θα είναι διαθέσιμη τον Μάρτιο του 2016 με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα €399.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.