Μετά Από 15 Χρόνια, Το Winamp Αποτελεί Παρελθόν

Μετά Από 15 Χρόνια, Το Winamp Αποτελεί Παρελθόν

Winamp

Ένα από τα πιο δημοφιλές προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής όλων των εποχών θα τερματιστεί τον επόμενο μήνα. Η AOL ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την υποστήριξη του Winamp στις 20 Δεκεμβρίου, και από τότε δεν θα μπορείς να το κατεβάσεις επίσημα ή θα λαμβάνεις ενημερώσεις.

Το Winamp είχε γίνει αρκετά δημοφιλές στο Windows το 1997 και ήταν ένα από τα πιο δημοφιλές προγράμματα εκείνη την εποχή. Όχι μόνο ήταν εξαιρετικά παραμετροποιήσιμο, χάρη στα δεκάδες πρόσθετα και θέματα, ήταν επίσης γνωστό για την εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου, η δημοτικότητα του εξασθένισε και αυτό που κάποτε ήταν ένα ελαφρύ πρόγραμμα, κατάντησε το αντίθετο με τα πρόσθετα του και τα πολλά χαρακτηριστικά. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η αντίστοιχη έκδοσή του για Android και OS X αλλά βεβαίως δεν κατάφερε να αποσπάσει τη προσοχή και να γίνει ξανά δημοφιλές.

Σήμερα, μετά από 15 χρόνια υπηρεσίας, η AOL που εξαγόρασε την Nullsoft πίσω στο 1999 η οποία το ανέπτυσσε, αποφάσισε να δώσει τέλος στο Winamp. Η εφαρμογή είναι ακόμα διαθέσιμη μέσα από το site (έκδοση 5.66) και μπορείς να την κατεβάσεις πριν αποτελέσει παρελθόν.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.