Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μετά Από 15 Χρόνια, Το Winamp Αποτελεί Παρελθόν

Winamp

Ένα από τα πιο δημοφιλές προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής όλων των εποχών θα τερματιστεί τον επόμενο μήνα. Η AOL ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την υποστήριξη του Winamp στις 20 Δεκεμβρίου, και από τότε δεν θα μπορείς να το κατεβάσεις επίσημα ή θα λαμβάνεις ενημερώσεις.

Το Winamp είχε γίνει αρκετά δημοφιλές στο Windows το 1997 και ήταν ένα από τα πιο δημοφιλές προγράμματα εκείνη την εποχή. Όχι μόνο ήταν εξαιρετικά παραμετροποιήσιμο, χάρη στα δεκάδες πρόσθετα και θέματα, ήταν επίσης γνωστό για την εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου, η δημοτικότητα του εξασθένισε και αυτό που κάποτε ήταν ένα ελαφρύ πρόγραμμα, κατάντησε το αντίθετο με τα πρόσθετα του και τα πολλά χαρακτηριστικά. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η αντίστοιχη έκδοσή του για Android και OS X αλλά βεβαίως δεν κατάφερε να αποσπάσει τη προσοχή και να γίνει ξανά δημοφιλές.

Σήμερα, μετά από 15 χρόνια υπηρεσίας, η AOL που εξαγόρασε την Nullsoft πίσω στο 1999 η οποία το ανέπτυσσε, αποφάσισε να δώσει τέλος στο Winamp. Η εφαρμογή είναι ακόμα διαθέσιμη μέσα από το site (έκδοση 5.66) και μπορείς να την κατεβάσεις πριν αποτελέσει παρελθόν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: