Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Apple | Ανακοινώθηκαν τα νέα MacBook Pro

Η Apple στην ιστοσελίδα της ανακοίνωσε επίσημα τα νέα MacBook Pro. Οι αλλαγές των Mac εντοπίζονται στην ταχύτητα και στη γενικότερη βελτίωση τους, καθώς οι επεξεργαστές είναι οι Intel Core i5 και i7 με τις ταχύτητες να κυμαίνονται στα 2.0 GHz με 2.7 GHz, οι κάρτες γραφικών από Nvidia μετατράπηκαν σε ATI και πλέον διαθέτει τη νέα τεχνολογίας της Apple, Thunderbolt*. Οι οθόνες παράμειναν οι ίδιες, όπως και οι σκληροί δίσκοι (με υποστήριξη για SSD).

Οι αλλαγές συνεχίζονται με την webcam που τώρα διαθέτει HD βίντεο για βίντεο-κλήσεις μέσω FaceTime (το οποίο προστέθηκε και στο Mac App Store με τιμή 0,79 €), στην μπαταρία που μπορεί να τροφοδοτήσει το MacBook έως και 7 ώρες με Wi-Fi σύνδεση και όλες οι RAM είναι 4 GB.

Οι τιμές των MacBook Pro παραμένουν οι ίδιες. Μπορείτε να δείτε τα πλήρες τεχνικά χαρακτηριστικά τους εδώ.

* Το Thunderbolt είναι μία νέα καινοτόμα τεχνολογία της Apple με σκοπό την γρήγορη ανταλλαγή δεδομένων μέσω ειδικής θύρας. Το Thunderbolt μας προσφέρει 12 φορές περισσότερη ταχύτητα από ότι ένα FireWire 800 και 20 φορές μεγαλύτερη από τα USB 2.0.
Φυσικά η εταιρία με τον τρόπο της μας υπόσχεται ότι θα αλλάξει αυτά που κάνουμε σε ένα laptop.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: