Η Apple Διοργανώνει Εκδήλωση Στις 16 Οκτωβρίου

Η Apple Διοργανώνει Εκδήλωση Στις 16 Οκτωβρίου

Apple It's been way too long event

Η Apple προσκάλεσε εκπρόσωπους του Τύπου για την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει σύντομα με τίτλο «It's been way too long». Ενώ τα iPhone 6 ανακοινώθηκαν στο γιγάντιο κέντρο Flint Center στο Cupertino, η Apple επέλεξε να ανακοινώσει ό,τι έχει ετοιμάσει στο πολύ μικρότερο Town Hall Auditorium μέσα στα κεντρικά της γραφεία.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 16 Οκτωβρίου και αυτά που αναμένουμε να ανακοινωθούν είναι τα νέα iPad και ίσως νέα Mac. Αν λάβουμε υπ’όψη και το τίτλο που λέει πέρασε πολύς καιρός, τότε πρέπει να περιμένουμε και νέα iPod τα οποία έχουν παλιώσει.

Όσον αφορά τα iPad, τις προηγούμενες ημέρες διέρρευσε το iPad Air 2, τόσο σε εικόνες υψηλής ποιότητας όσο και σε βίντεο από το βιετναμέζικο blog Tinhte.vn το οποίο έχει αποδειχτεί έγκυρο στις διαρροές του. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν Apple A8 επεξεργαστή με 2GB RAM, 32/64/128 GB χωρητικότητα, 8-megapixels κύρια κάμερα, HD εμπρόσθια κάμερα, NFC για πληρωμές μέσω Apple Pay και αισθητήρα TouchID στο κουμπί home. Το πάχος του είναι 7 ή 7,5 χιλιοστά.

Άλλα προιόντα που αναμένουμε να δούμε εκείνη τη μέρα είναι φυσικά το iPad mini 3, το iPad Pro στις 12,9 ίντσες, ίσως νέο Mac Mini, ανανεωμένο MacBook Air και ίσως το iMac Retina με 5K ανάλυση. Επίσης η ομάδα του Tim Cook πρέπει να ανακοινώσει τη διαθεσιμότητα της τελικής έκδοσης του OS X Yosemite στο κοινό.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.