Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Έσοδα Και Πωλήσεις Ρεκόρ Για Την Apple

Η Apple ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τρίμηνου του 2013, που τελείωσε στις 28 Δεκεμβρίου. Η εταιρία-κολοσσός είχε έσοδα ρεκόρ που ανέρχονται στα 57,6 δις, με καθαρό κέρδος 13,1 δισ. δολάρια. Επίσης, πραγματοποίησε ρεκόρ πωλήσεων στα iPhone και iPad.

Συγκεκριμένα, η Apple πούλησε 4,8 εκατομμύρια Mac (4,1 εκατομμύρια το προηγούμενο έτος), 51 εκατομμύρια iPhone (47,8 εκατομμύρια το προηγούμενο έτος), 51 εκατομμύρια iPhone (47,8 εκατομμύρια το προηγούμενο έτος), 26 εκατομμύρια iPad (22,9 εκατομμύρια το προηγούμενο έτος) και 6 εκατομμύρια iPod (12,7 εκατομμύρια το προηγούμενο έτος). Για το επόμενο τρίμηνο η Apple αναμένει έσοδα μεταξύ $42 δις και $44 δις.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τις πωλήσεις-ρεκόρ των iPhone και iPad αλλά και με την ισχυρή επίδοση των προϊόντων Mac και την συνεχόμενη ανάπτυξη του iTunes, Λογισμικού και Υπηρεσιών. Μας αρέσει να έχουμε τους πιο ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες, και συνεχίζουμε να επενδύουμε στο μέλλον για να κάνουμε τις εμπειρίες τους με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ακόμα καλύτερες.» -Tim Cook

Μοιράσου το με τους φίλους σου: