Έσοδα Και Πωλήσεις Ρεκόρ Για Την Apple

Έσοδα Και Πωλήσεις Ρεκόρ Για Την Apple

Η Apple ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τρίμηνου του 2013, που τελείωσε στις 28 Δεκεμβρίου. Η εταιρία-κολοσσός είχε έσοδα ρεκόρ που ανέρχονται στα 57,6 δις, με καθαρό κέρδος 13,1 δισ. δολάρια. Επίσης, πραγματοποίησε ρεκόρ πωλήσεων στα iPhone και iPad.

Συγκεκριμένα, η Apple πούλησε 4,8 εκατομμύρια Mac (4,1 εκατομμύρια το προηγούμενο έτος), 51 εκατομμύρια iPhone (47,8 εκατομμύρια το προηγούμενο έτος), 51 εκατομμύρια iPhone (47,8 εκατομμύρια το προηγούμενο έτος), 26 εκατομμύρια iPad (22,9 εκατομμύρια το προηγούμενο έτος) και 6 εκατομμύρια iPod (12,7 εκατομμύρια το προηγούμενο έτος). Για το επόμενο τρίμηνο η Apple αναμένει έσοδα μεταξύ $42 δις και $44 δις.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τις πωλήσεις-ρεκόρ των iPhone και iPad αλλά και με την ισχυρή επίδοση των προϊόντων Mac και την συνεχόμενη ανάπτυξη του iTunes, Λογισμικού και Υπηρεσιών. Μας αρέσει να έχουμε τους πιο ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες, και συνεχίζουμε να επενδύουμε στο μέλλον για να κάνουμε τις εμπειρίες τους με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ακόμα καλύτερες.» -Tim Cook

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.