Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Product Red: $65 Εκατ. Από Την Apple Για Την Καταπολέμηση Του AIDS

Apple Product Red

Η Apple εδώ και χρόνια συμμετέχει στην οργάνωση Red και παράγει τα δικά της Product Red, των οποίων ένα μέρος από τα λεφτά πηγαίνουν στην Red και αυτή με τη σειρά της στέλνει τα λεφτά στην Αφρική για να καταπολεμήσουν το AIDS.

Η Apple έχει κατασκευάσει διάφορα ‘κόκκινα’ προϊόντα, όπως iPod shuffle, iPod nano, iPod touch, iPad Smart Cover/Case και iPhone 4S bumper. Η κόκκινη iPhone 5S δερμάτινη θήκη είναι το τελευταίο προϊόν που έφτιαξε και τώρα όπως αποκαλύπτει ο Bono (ο γνωστός τραγουδιστής των U2) η αμερικάνικη εταιρία κατάφερε να συγκεντρώσει και να δωρίσει περισσότερα από 65 εκατομμύρια δολάρια.

Το ποσό είναι σίγουρα τεράστιο και θα βοηθήσει πολύ τους ανθρώπους εκεί που προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο. Άλλα Red προϊόντα που μπορείς να αγοράσεις είναι Beats ακουστικά, τσάντες, ρούχα, ζώνες, όμως όλα είναι σε κόκκινο χρώμα ή αποχρώσεις του και ακριβά. Περισσότερες λεπτομέρειες για Product Red της Apple μπορείς να μάθεις εδώ και γενικότερα εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: