Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

PrimeSense: Η Apple Εξαγοράζει Την Εταιρία Πίσω Από Το Kinect

PrimeSense Kinect for Windows

Η PrimeSense είναι η εταιρία που βοήθησε στην ανάπτυξη του Kinect της Microsoft. Ειδικεύεται στην ανάπτυξη τέτοιων τεχνολογιών και 3D scanners. Εδώ και καιρό οι φήμες ήθελαν πως η Apple ενδιαφέρεται για αυτήν, και τώρα οι φήμες φουντώνουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Calcalist, η Apple θα δώσει 345 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει την PrimeSense, δηλαδή 255 εκατομμύρια ευρώ. Και οι δύο εταιρίες δεν έχουν σχολιάσει τίποτα και έτσι δεν γνωρίζουμε αν πράγματι υπάρχει κάποια συνεργασία μεταξύ τους.

Η Apple για να αποκτήσει μια εταιρία για 3D αισθητήρες θα έχει σίγουρα μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Κάποιοι πιστεύουν πως αυτό είναι το κρυφό χαρτί της για την τηλεόραση που επίσης φημολογείται χρόνια ότι ετοιμάζει. Δηλαδή πιστεύουν πως η Apple TV ή όπως αλλιώς ονομάζεται, θα αναγνωρίζει τις κινήσεις του χρήστη για να κάνει βασικές λειτουργίες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: