Όλα Τα iPhone 6 Ξεπουλήθηκαν Σε Μία Ημέρα

Όλα Τα iPhone 6 Ξεπουλήθηκαν Σε Μία Ημέρα

Apple iPhone 6

Όταν η Apple ανακοίνωσε τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus πολλοί έσπευσαν να τα κράξουν ή και να τα κοροϊδέψουν (βλ. Samsung), αλλά όπως και να έχει θα αποτελέσουν μια ακόμα επιτυχία για την Apple. Και αυτό φαίνεται από τα νούμερα των προ-παραγγελιών.

Η Apple λοιπόν ανακοίνωσε ότι τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ στις προ-παραγγελίες, με 4 εκατομμύρια κομμάτια να έχουν πουληθεί. Η εταιρία είχε στις αποθήκες της μόνο 4 εκατ. κομμάτια και αυτό σημαίνει ότι ξεπούλησαν όλα. Μέσα σε 24 ώρες από την στιγμή που έγιναν διαθέσιμα μέσω του Apple Store.

Ο Tim Cook σχολίασε:

«Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι καλύτερα σε όλα, και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι πελάτες τα αγαπούν όσο εμείς. Οι προ-παραγγελίες των iPhone 6 και iPhone 6 Plus έθεσαν ένα νέο ρεκόρ για την Apple, και δεν μπορούμε να περιμένουμε τα καλύτερα iPhones μέχρι τώρα να φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών ξεκινώντας αυτή τη Παρασκευή.»

Τα φετινά iPhone θα γίνουν διαθέσιμα στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη και Ηνωμένο Βασίλειο αρχικά στις 19 Σεπτεμβρίου και στις 26 Σεπτεμβρίου θα σαλπάρουν για Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Νήσος του Μαν, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Κατάρ, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στην Ελλάδα από Οκτώβριο.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.