Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Apple Campus 2: Διέρρευσαν Τα Νέα Κεντρικά Γραφεία Της Apple

Apple Campus 2 rendering

Τα προϊόντα της Apple δεν είναι τα μόνα που διαρρέουν στη Κίνα. Ακόμα και τα νέα κεντρικά της γραφεία, Apple Campus 2, βγήκαν στη φόρα πριν ολοκληρωθούν.

Ο άνθρωπος που κατέγραψε τα θεμέλια των γραφείων βρισκόταν έξω από το εργοτάξιο μαζί με το drone DJI Phantom 2 (μη-επανδρωμένο αεροσκάφος) όπου είχε τοποθετήσει τη κάμερα GoPro Hero 3+ Black edition και χρησιμοποιώντας το drone του κατάφερε να καταγράψει όλη τη περιοχή όπου σε μερικά χρόνια θα βρίσκονται οι υπεύθυνοι της εταιρίας και κρυμμένες οι επερχόμενες συσκευές τους.

Το βίντεο μήκους 8 λεπτών μας δίνει μια πλήρη εικόνα (360 μοιρών) για το τι κάνουν αυτοί τη στιγμή οι εργάτες.

Το Apple Campus 2 έχει ανακοινωθεί από την Apple και έτσι, μέσω επίσημων render εικόνων, ξέρουμε πως θα είναι τα γραφεία τους. Τα γραφεία λοιπόν θα έχουν κυκλικό σχήμα, σαν διαστημόπλοιο. Στα πλάγια θα περιτριγυρίζεται με τζάμια δίνοντας μια εντυπωσιακή όψη. Γύρω από το κτήριο, και στο κέντρο του, θα υπάρχουν δέντρα, ενώ από κάτω θα υπάρχει υπόγειο πάρκινγκ με 2,400 θέσεις αυτοκινήτων.

Τα σχέδια του κτηρίου εγκρίθηκαν από το συμβούλιο της πόλης Cupertino στη Καλιφόρνια τον Οκτώβριο του 2013. Η ολοκλήρωση του έργου μετά από καθυστερήσεις αναμένεται πλέον να γίνει σε δύο χρόνια, μέσα στο 2016.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: