Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Μας Υπόσχεται Πράγματα Που Δεν Έχουμε Φανταστεί

Apple CEO Tim Cook

Λίγες μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση των πολυσυζητημένων iPhone 6, iPhone 6 Plus και του πρώτου έξυπνου ρολογιού της εταιρίας Apple Watch, o Tim Cook σε συνέντευξή του μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν την εταιρία, ενώ δεν παρέλειψε να κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον της τεχνολογικής κοινότητας. Η συνέντευξη δόθηκε στον Charlie Rose, με τον CEO της εταιρίας να αναφέρεται μεταξύ άλλων για τα χρόνια του Steve Jobs, την Apple TV και την εξαγορά της εταιρίας Beats.

Όσον αφορά το iPhone 6 και τις διαστάσεις της οθόνης του, που έχει γίνει θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό, o Tim Cook απαντά ότι θα μπορούσαν εδώ και χρόνια να βάλουν μια μεγαλύτερη οθόνη στο smartphone, αλλά προτίμησαν να τελειοποιήσουν την τεχνολογία της οθόνης και όχι να κυνηγούν τον ανταγωνισμό. Επίσης, ανέφερε ότι ο μεγάλος ανταγωνιστής της Apple είναι η Google και όχι η Samsung, αλλά το πιο ενδιαφέρον της συνέντευξης ήταν η αναφορά στα μελλοντικά προϊόντα της εταιρίας, με τον Tim Cook να αναφέρει ότι οι συσκευές που ετοιμάζει η Apple ούτε τις έχουμε φανταστεί, αλλά ούτε υπάρχουν φήμες σχετικά με αυτές.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε κομμάτια από την συνέντευξη.Μοιράσου το με τους φίλους σου: