Η Apple Θα Κυκλοφορήσει Διάφορα iWatch Μέχρι Τα $399

Η Apple Ετοιμάζει Ηλιακή Φόρτιση Για Το Μέλλον

iWatch Apple

Οι φήμες για το iWatch smartwatch της Apple είναι πολλές, αλλά οι τελευταίες έρχονται από μια αξιόπιστη πηγή που ισχυρίζεται πως έχει πληροφορίες από εργαζόμενο της αμερικάνικης εταιρίας.

Σύμφωνα με το Re/code, η Apple σκέφτεται να χρεώνει για το κορυφαίο ρολόι της $399 (περίπου £240, AU$430, θεωρητικά €303). Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν και φθηνότερα τα οποία θα κοστίζουν όσο και τα τωρινά smartwatches από τις Sony, Samsung, Motorola και LG. Οι τιμές των τωρινών smartwatches ξεκινάνε από τα $150 και φτάνουν μέχρι και τα $300 σε κάποιες περιπτώσεις. Τα περισσότερα κυμαίνονται κάπου στα $200.

Η πηγή αναφέρει ότι η Apple δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποια θα είναι η τελική τιμή. Αυτό έχει ενδιαφέρον, γιατί αν οι φήμες είναι σωστές, η εταιρία θα ανακοινώσει το ρολόι της στις 9/9 μαζί με τα iPhone 6. Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακόμα και αν ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες το iWatch, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει και άμεσα. Λέγεται πως στην αγορά θα κάνει ντεμπούτο στις αρχές του 2015.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.