Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Θα Κυκλοφορήσει Διάφορα iWatch Μέχρι Τα $399

iWatch Apple

Οι φήμες για το iWatch smartwatch της Apple είναι πολλές, αλλά οι τελευταίες έρχονται από μια αξιόπιστη πηγή που ισχυρίζεται πως έχει πληροφορίες από εργαζόμενο της αμερικάνικης εταιρίας.

Σύμφωνα με το Re/code, η Apple σκέφτεται να χρεώνει για το κορυφαίο ρολόι της $399 (περίπου £240, AU$430, θεωρητικά €303). Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν και φθηνότερα τα οποία θα κοστίζουν όσο και τα τωρινά smartwatches από τις Sony, Samsung, Motorola και LG. Οι τιμές των τωρινών smartwatches ξεκινάνε από τα $150 και φτάνουν μέχρι και τα $300 σε κάποιες περιπτώσεις. Τα περισσότερα κυμαίνονται κάπου στα $200.

Η πηγή αναφέρει ότι η Apple δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποια θα είναι η τελική τιμή. Αυτό έχει ενδιαφέρον, γιατί αν οι φήμες είναι σωστές, η εταιρία θα ανακοινώσει το ρολόι της στις 9/9 μαζί με τα iPhone 6. Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακόμα και αν ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες το iWatch, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει και άμεσα. Λέγεται πως στην αγορά θα κάνει ντεμπούτο στις αρχές του 2015.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: