Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο Σχεδιασμός Του iPhone 6 Θα Έχει Στοιχεία Από Τα 5C Και iPod Νano

Apple iPhone 5c

Μια αναφορά από την Ιαπωνία αναζωπυρώνει τις φήμες που θέλουν την Apple να κυκλοφορήσει το επόμενο iPhone 6 σε δύο διαφορετικού μεγέθους μοντέλα. Σύμφωνα λοιπόν με την αναφορά, η εταιρία θα λανσάρει ένα μοντέλο με 4.7 ίντσες οθόνη και ένα phablet στις 5.7 ίντσες. Οι φήμες γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουν καθώς αναφέρουν ότι τα δύο αυτά μοντέλα, σχεδιαστικά, θα έχουν στοιχεία από το iPhone 5C και το iPod nano.

Τα νέα μοντέλα λοιπόν, θα μοιάζουν με το iPod nano ενώ θα έχουν την ίδια στρογγυλεμένη πλάτη του 5C, όπως επίσης τα κουμπιά αυξομείωσης του ήχου θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό. Φυσικά δεν θα χρησιμοποιηθεί το πλαστικό στην πλάτη της συσκευής αλλά το αλουμίνιο καθώς μιλάμε για high-end συσκευές. Σύμφωνα με τις φήμες, η μεγαλύτερη συσκευή θα έχει πάχος 7 χιλιοστά, που σημαίνει ότι θα είναι 0.5 χιλιοστά λεπτότερο από το iPad Air. Δεν είμαστε σε θέση να πούμε κατά πόσο όλα αυτά είναι βάσιμα, αλλά οι αναφορές για το νέο iPhone θα πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: