Η Apple Γίνεται ‘Πράσινη’ Και Προκαλεί Να Την Αντιγράψουν

Η Apple Γίνεται ‘Πράσινη’ Και Προκαλεί Να Την Αντιγράψουν

Σήμερα (22/Απρ/2014) είναι η Ημέρας της Γης και φαίνεται πως η Apple είναι η μόνη που το θυμάται αυτό. Για αυτό βρήκε τρόπο να διαφημίσει το πόσο ‘πράσινη’ είναι.

Η αμερικάνικη εταιρία για να γιορτάσει την Ημέρας της Γης ‘έβαψε’ το λογότυπό της στα καταστήματα Apple Store πράσινο με το τρόπο που βλέπετε στη φωτογραφία. Επιπρόσθετα, στη βρετανική εφημερίδα Metro δημοσίευσε μια διαφήμιση στη τελευταία σελίδα όπου λέει «Υπάρχουν μερικές ιδέες που θέλουμε κάθε εταιρεία να αντιγράψει» δείχνοντας ηλιακά panels. Αυτό είναι ένα έμμεσο χτύπημα στη Samsung και στη κάθε Samsung η οποία ‘αντιγράφει’ το μήλο… Κάτω από τη πρόταση αναγράφεται:

«Υπάρχει ένας τομέας που στην πραγματικότητα ενθαρρύνουμε τους άλλους να μας αντιγράψουν. Γιατί όταν ο καθένας κάνει το περιβάλλον μία προτεραιότητα, ωφελούμαστε όλοι. Είμαστε κάτι περισσότερο από χαρούμενοι να βλέπουμε όλα τα κέντρα δεδομένων να τροφοδοτούνται από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Και περιμένουμε με ανυπομονησία τη μέρα που κάθε προϊόν θα κατασκευάζεται χωρίς βλαβερά τοξικά υλικά, τα οποία έχουμε αφαιρέσει από τα δικά μας. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα. Έχουμε θέσει κάποιους πολύ φιλόδοξους στόχους για τη μείωση της επίδρασής μας στην κλιματική αλλαγή, κάνοντας τα προϊόντα μας πιο πράσινα και προφυλάσσοντας τους περιορισμένους πόρους του πλανήτη. Έτσι, την επόμενη φορά που θα έχουμε μία σπουδαία ιδέα που μπορεί να μας βοηθήσει να αφήσουμε τον κόσμο μας καλύτερο απ’ ό,τι τον βρήκαμε, ανυπομονούμε να τη μοιραστούμε…»

Η διαφήμιση είναι αυτή:

Τέλος, με αφηγητή τον ίδιο τον Tim Cook, η Apple μας ενημερώνει για το πως φροντίζει το περιβάλλον.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.