Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Διεξάγει Εκδήλωση Για Τα Νέα iPad Στις 22/10, Λέει Το AllThingsD

Gold Retina iPad mini

Η Apple έχει ετοιμάσει δύο νέα iPad όπως είδαμε και στο παρελθόν στο Tech Community, και τώρα οι φήμες λένε ότι θα τα παρουσιάσει στις 22 Οκτωβρίου. Οι πληροφορία αυτή έρχεται από το αξιόπιστο AllThingsD.

Όπως είναι παράδοση για την Apple, η 22η είναι ημέρα Τρίτη. Το AllThingsD αναφέρει ότι η εκδήλωση εκείνη τη μέρα θα είναι μόνο με προσκλήσεις, όπως μας έχει συνηθίσει επίσης. Επιπλέον αναφέρει ότι πέρα από τα νέα iPad 5 και iPad mini 2 τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε εκεί, θα μάθουμε και για τις τελευταίες εξελίξεις για τα Mavericks, Mac Pro και ίσως MacBook Pro αν είμαστε τυχεροί.

Επίσης, όπως είναι η παράδοση, το νέο iPad αναμένεται να είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο, και αναμένεται να είναι γενικά μικρότερο, λόγω των μειωμένων bezels/περιθωρίων γύρω από την οθόνη. Η συσκευή αναμένεται να είναι εφοδιασμένη με τον νέο Α7 επεξεργαστή της Apple. Η δεύτερη γενιά iPad mini αναμένεται να έχει την ίδια μεταχείριση, μαζί με μια Retina οθόνη. Τέλος, υπάρχουν φήμες και για αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και στις δύο συσκευές επάνω στο κουμπί Home, όπως έγινε με το iPhone 5s.

Η Apple θα αποκαλύψει κάποιες μέρες πριν, την εκδήλωση στους καλεσμένους δημοσιογράφους ώστε να είναι προετοιμασμένοι και αυτοί θα ενημερώσουν εμάς. Οπότε μόλις επιβεβαιωθεί η εκδήλωση θα σας ενημερώσουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: