Η Apple Διεξάγει Εκδήλωση Για Τα Νέα iPad Στις 22/10, Λέει Το AllThingsD

Φωτογραφίες Του iPad mini 2 Σε Χρυσό Και Touch ID Αισθητήρα

Gold Retina iPad mini

Η Apple έχει ετοιμάσει δύο νέα iPad όπως είδαμε και στο παρελθόν στο Tech Community, και τώρα οι φήμες λένε ότι θα τα παρουσιάσει στις 22 Οκτωβρίου. Οι πληροφορία αυτή έρχεται από το αξιόπιστο AllThingsD.

Όπως είναι παράδοση για την Apple, η 22η είναι ημέρα Τρίτη. Το AllThingsD αναφέρει ότι η εκδήλωση εκείνη τη μέρα θα είναι μόνο με προσκλήσεις, όπως μας έχει συνηθίσει επίσης. Επιπλέον αναφέρει ότι πέρα από τα νέα iPad 5 και iPad mini 2 τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε εκεί, θα μάθουμε και για τις τελευταίες εξελίξεις για τα Mavericks, Mac Pro και ίσως MacBook Pro αν είμαστε τυχεροί.

Επίσης, όπως είναι η παράδοση, το νέο iPad αναμένεται να είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο, και αναμένεται να είναι γενικά μικρότερο, λόγω των μειωμένων bezels/περιθωρίων γύρω από την οθόνη. Η συσκευή αναμένεται να είναι εφοδιασμένη με τον νέο Α7 επεξεργαστή της Apple. Η δεύτερη γενιά iPad mini αναμένεται να έχει την ίδια μεταχείριση, μαζί με μια Retina οθόνη. Τέλος, υπάρχουν φήμες και για αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και στις δύο συσκευές επάνω στο κουμπί Home, όπως έγινε με το iPhone 5s.

Η Apple θα αποκαλύψει κάποιες μέρες πριν, την εκδήλωση στους καλεσμένους δημοσιογράφους ώστε να είναι προετοιμασμένοι και αυτοί θα ενημερώσουν εμάς. Οπότε μόλις επιβεβαιωθεί η εκδήλωση θα σας ενημερώσουμε.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.