Η Apple Διεξάγει Εκδήλωση Στις 22 Οκτωβρίου, Τι Θα Δούμε;

Η Apple Διεξάγει Εκδήλωση Στις 22 Οκτωβρίου, Τι Θα Δούμε;

Apple Event - We still have a lot to cover

Η Apple ανακοίνωσε πως θα διεξάγει μια εκδήλωση στις 22 Οκτωβρίου, 20:00 ώρα Ελλάδας, στο Yerba Buena Center του Σαν Φρανσίσκο. Ο τίτλος αυτής είναι «We still have a lot to cover».

Τι θα δούμε εκεί; Η εταιρία λέει πως έχει πολλά ακόμη να καλύψει. Και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μετά από ένα άθλιο λειτουργικό και ένα-δύο iPhone (5s – 5c) που πλέον μόνο τους fans της Apple εντυπωσιάζουν, η Apple είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μας ανακοινώσει τα νέα iPad.

Το iPad 5 θα έχει μικρότερο σχεδιασμό με μικρότερα περιθώρια δίπλα από την οθόνη, ενώ εσωτερικά απλά θα βελτιωθεί ο επεξεργαστής με την ενσωμάτωση του 64-μπιτου A7 με ίσως περισσότερη RAM και βελτιωμένη μπαταρία και κάμερα. Το iPad mini 2 επίσης λέγεται πως θα φοράει τον ίδιο επεξεργαστή, και θα δούμε Retina οθόνη. Υπάρχουν διαρροές που επαληθεύουν και τον αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID όπως στο iPhone 5S. Τέλος, όπως ξανά στο iPhone 5S, θα δούμε επιλογή για χρυσό χρώμα και το ασημί θα αντικατασταθεί με το Space Gray που είναι πιο σκούρο.

Τέλος, αναμένουμε να μάθουμε εκείνη τη μέρα πότε θα κυκλοφορήσει το OS X Mavericks και το τρομερό, πανάκριβο, Mac Pro, ενώ υπάρχει και πιθανότητα να δούμε νέα MacBook Pro. Μείνετε συντονισμένοι στο Tech Community και θα μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις από τους πρώτους.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.