Η Apple Ανακοίνωσε Εκδήλωση Για Τις 10 Σεπτεμβρίου

Το iPhone 5C Σε Ακόμα Περισσότερες Φωτογραφίες Σε Λευκό Και Κόκκινο

iPhone 5C leak

«This should brighten everyone’s day» λέει η πρόσκληση που έστειλε στον Τύπο η Apple, κάνοντας λόγο λογικά για τα χρώματα του iPhone 5C και του iOS 7.

Η εκδήλωση όπως γνωρίζαμε θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, στις 10 Σεπτεμβρίου, και ως συνήθως θα ξεκινήσουν στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Τι θα δούμε εκεί είναι εξίσου γνωστό – το iPhone 5S και το 5C.

Apple Event Sept 2013

Το iPhone 5S εξωτερικά είναι ίδιο με το 5, ενώ εσωτερικά έχουν γίνει βελτιώσεις στην κάμερα με περισσότερα megapixel, διπλό LED flash και εγγραφή βίντεο στα 120fps, φοράει τον νέο επεξεργαστή Apple A7, έχει αισθητήρα κίνησης, και επάνω στο κουμπί Home υπάρχει αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος. Ακούγεται και επιλογή για χωρητικότητα στα 128GB. Θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα, όπως χρυσό, χρώμα σαμπάνιας και πιο σκούρο γκρι.

Το iPhone 5C θα βγει σε διάφορα χρώματα όπως τα Lumia, μεταξύ άλλων μπλε, ροζ, κίτρινο, λευκό, κόκκινο και πράσινο. Στα χαρακτηριστικά έχουμε άγνωστο διπύρηνο επεξεργαστή με 1GB μνήμη RAM, 4-ίντσες οθόνη με 1136×640 ανάλυση, 16/32/64GB χωρητικότητα, 8MP κύρια κάμερα, 1,2MP εμπρόσθια κάμερα και iOS 7 με Siri.

Δεν αναμένουμε πλέον να έχουμε καμία ‘σοβαρή’ διαρροή, οπότε θα ξαναμιλήσουμε για αυτά τα κινητά σε λίγες μέρες, όταν ανακοινωθούν επίσημα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.