Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Μυστική Συνεργασία Της Apple Αποφέρει Μπαταρίες Διάρκειας Μιας Εβδομάδας

Apple-Battery

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Apple φαίνεται ότι θέλει να δώσει τέλος στο πρόβλημα της μπαταρίας, όχι μόνο στο iPhone αλλά και στις υπόλοιπες συσκευές της, προχωρώντας σύμφωνα με τις φήμες σε μυστική συνεργασία με την Intelligent Energy. Η εν λόγω εταιρία ασχολείται με ενεργειακές λύσεις σε αυτοκινούμενα, όμως έχει επεκταθεί και στις ηλεκτρονικές συσκευές και πριν λίγο καιρό αποκάλυψε ότι προχώρησε στην αγορά ενός πακέτου διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μαζί με μια μεγάλη διεθνή εταιρεία ηλεκτρονικών.

Την συνεργάτιδα εταιρία δεν την κατονομάζει, όμως μια πηγή συνδεδεμένη με την συνεργασία αποκάλυψε ότι η εταιρία που συνεργάστηκε με την Intelligent Energy δεν είναι άλλη από την Apple. Αν οι πληροφορίες αυτές αληθεύουν, τότε μέσα στα επόμενα χρόνια θα δούμε την Apple να δίνει μια επαναστατική λύση στο πρόβλημα της μπαταρίας σε όλες τις συσκευές της. Οι δύο εταιρίες συνεργάζονται ήδη πάνω στην δημιουργία φορητών συσκευών που θα ενσωματώνουν fuel cells τα οποία θα επεκτείνουν την διάρκεια ζωής των συσκευών για μέρες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: