Η Apple Προσλαμβάνει Τον Γνωστό Σχεδιαστή Marc Newson

Η Apple Προσλαμβάνει Τον Γνωστό Σχεδιαστή Marc Newson

Marc Newson

Η σχεδιαστική ομάδα της Apple μόλις έγινε ακόμα καλύτερη, αφού η εταιρία λέγεται πως προσέλαβε τον διάσημο σχεδιαστή Marc Newson. Ο Marc θα δουλεύει μαζί με τον επικεφαλής του σχεδιασμού Jony Ive που εδώ και χρόνια σχεδιάσει τα επιτυχημένα μινιμαλιστικά προϊόντα της Apple.

Ο Ive και ο Newson δεν είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν. Για τη δημοπρασία (RED) του περασμένου έτους στη Νέα Υόρκη σχεδίασαν μαζί 40 διαφορετικά προϊόντα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται χρυσά ακουστικά Apple EarPods 18k, ένα κόκκινο Mac Pro, μια μία και μοναδική Leica κάμερα φτιαγμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο και ένα μινιμαλιστικό αλουμινένιο γραφείο. Τα εκατομμύρια που βρέθηκαν από τη δημοπρασία πήγαν σε ιδρύματα για τη καταπολέμηση του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας.

Το Vanity Fair τώρα δηλώνει πως ο Newson δουλεύει για την Apple, αλλά δεν έγινε γνωστό τι θα σχεδιάσει. Το Vanity Fair αποκάλυψε ότι θα δουλεύει τόσο για τα γραφεία της εταιρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στα κεντρικά στο Cupertino. Ο βραβευμένος σχεδιαστής έχει γίνει στενός φίλος με του Ive και πιστεύουμε πως θα τον βοηθήσει στα projects του. Στο παρελθόν είχε δουλέψει επάνω σε ρούχα, παπούτσια, ρολόγια, πλοία, εστιατόρια, και ακόμη και σε καμπίνες για αεροπλάνα και διαστημόπλοια.

Ο Tim Cook τους τελευταίους μήνες έχει προσλάβει διάσημους ανθρώπους στην εταιρία του και αυτό είτε θα την βοηθήσει να εξελιχθεί είτε θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα. Μερικοί από αυτούς περιλαμβάνουν εκτελεστικούς της Nike και της Burberry, τον Γάλλο σχεδιαστή μόδας Yves Saint Laurent, τον Dr. Dre και τον δημοσιογράφο Anand από το Anandtech.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.