Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Νέα Apple iMac Late 2013 Με Επεξεργαστές Intel Haswell

Apple iMac Late 2013

Τα νέα της iMac Late 2013 ανακοίνωσε η Apple τα οποία χρησιμοποιούν τους τελευταίους επεξεργαστές της Intel με ονομασία Haswell και άλλα ενισχυμένα εξαρτήματα.

Στο iMac 21,5-ιντσών βρίσκουμε τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5 στα 2,7GHz με Iris Pro γραφικά, ενώ στα ακριβότερα 21,5-ιντσών iMac και 27-ιντσών έχουμε επεξεργαστές με ταχύτητες έως 3,4GHz και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 700 με διπλάσια μνήμη και 40 τοις εκατό γρηγορότερη απόδοση από τα προηγούμενα iMac. Επιπλέον υπάρχει επιλογή για Intel Core i7 επεξεργαστή έως 3,5GHz και NVIDIA GeForce GTX 780M κάρτα γραφικών με 4GB μνήμη.

Σε άλλα χαρακτηριστικά έχουμε γρηγορότερους Fusion Drive δίσκους με χωρητικότητες από 1TB έως 3TB ή επιλογή για flash δίσκο έως 1TB, 8GB μνήμη RAM στο βασικό μοντέλο και δυνατότητα επιλογής έως 32GB, επόμενης γενιάς W-Fi 802.11ac, γρηγορότερο PCIe flash storage, δύο θύρες Thunderbolt και τέσσερις θύρες USB 3.0. Αλλαγές στο σχεδιασμό ή καλύτερες οθόνες δεν υπάρχουν.

Μόλις οι iMac Late 2013 κυκλοφορήσουν Ελλάδα θα σας ενημερώσουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: