Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Ανακοίνωσε Το iMac Mid 2014 Στα $1,099

Η Apple κυκλοφόρησε τον Ιούνιο το iMac Mid 2014 με χαμηλότερη τιμή από το περσινό μοντέλο. Το νέο μοντέλο κοστίζει $1,099, δηλαδή $200 κάτω από το περσινό φθηνότερο μοντέλο που κοστίζει $1,299.

Το iMac Mid 2014 είναι ίδιο με το μοντέλο του 2013 στις 21.5 ίντσες, αλλά έχει εφοδιαστεί με διπύρηνο Intel Core i5 επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4GHz, ενώ το περσινό ήταν χρονισμένο στα 2.7GHz. Ο σκληρός του δίσκος σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο μειώθηκε και αυτός στα μισά, φτάνοντας τώρα στα 500GB, και επίσης έχει υποβαθμιστεί η κάρτα γραφικών. Άλλες αλλαγές δεν υπάρχουν όμως φαίνεται πως ο πελάτης δεν μπορεί να προσαρμόσει την 8GB μνήμη RAM στις ανάγκες του.

Η υπόλοιπη σειρά των iMac κατά τα άλλα δεν έχει επηρεαστεί. Το νέο μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο στο Apple Store για αγορά και στέλνεται μέσα σε 24 ώρες. Λογικά σύντομα θα έρθει και στα ελληνικά καταστήματα με €200 κάτω από το φθηνότερο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: