Τα Κρυμμένα Μηνύματα Στη Πρόκληση Της Apple

Τα Κρυμμένα Μηνύματα Στη Πρόκληση Της Apple

Apple September 2014 Invite

Η πρόσκληση της Apple για την εκδήλωση τον Σεπτέμβριο στάλθηκε, και όπως κάθε χρόνο, οι fans της ανάλυσαν την εικόνα στη πρόσκληση και αποκάλυψαν κάποια κρυμμένα μηνύματα. Κάθε χρόνο η Apple μας δίνει στη πρόσκληση και μια πληροφορία για το τί θα παρουσιάσει, ενώ φέτος δεν φαίνεται τίποτα. Θα μπορούσαν άραγε να κρύψουν κρυφά μηνύματα όπως πιστεύουν ότι ανακάλυψαν όσοι την ανέλυσαν;

ΤΟ IPHONE 6, ΦΥΣΙΚΑ

Apple September 2014 Invite Upside down

Αν γυρίσετε την εικόνα ανάποδα θα δείτε ότι τα δύο 9 μετατρέπονται σε 6. Οι φήμες ισχυρίζονται ότι το iPhone 6 θα ανακοινωθεί εκείνη τη μέρα, και αυτό είναι ένα hint. Μάλιστα υπάρχουν δύο εξάρια, όπως δηλαδή το iPhone 6 στις 4,7 ίντσες και το 6 στις 5,5′.

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Apple September 2014 Invite Date

9+9 – 2 + 14 = 30. Όσοι δεν θυμάστε τι έγινε πριν από 30 χρόνια, ήταν τότε που ο Steve Jobs ανακοίνωσε το πρώτο Macintosh. Η ανακοίνωση τότε έγινε στο Flint Center, όπως και φέτος.

Οι εκδηλώσεις της εταιρίας τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται είτε στο Yerba Buena Center στο Σαν Φρανσίσκο είτε στα κεντρικά γραφεία της, και στην αρχή αυτό μας παραξένευσε. Τελικά μάθαμε τον λόγο… Μερικοί πιστεύουν ότι θα ανακοινωθεί και ένα νέο Mac μαζί με τα κινητά. Οι πιθανότητες για αυτό ωστόσο είναι μηδενικές.

ΤΟ… ΠΟΥΛΙ

Apple September 2014 Invite The Bird

Αυτό είναι αρκετά παρατραβηγμένο. Κάποιοι πιστεύουν ότι στην εικόνα κρύβεται ένα πουλί το οποίο σηματοδοτεί την αλλαγή πλεύσης της Apple…

«ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»

Apple September 2014 Invite More

Το «περισσότερα» που αναφέρεται στην εικόνα λέγεται πως προϊδεάζει την ανακοίνωση περισσότερων από μία συσκευή: ένα iPhone 6 στις 4,7 ίντσες, ένα στις 5,5′ και ένα smartwatch; Άλλοι λένε ότι το Siri θα ενσωματωθεί στο iWatch ή θα αναβαθμιστεί για να μπορεί να πει… περισσότερα.

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Apple Event Sept 2013

Η Apple πέρσι ανακοίνωσε το «φωτεινό» και «πολύχρωμο» iPhone 5c το οποίο για την Apple αποτελεί αποτυχία. Φέτος έχουμε μόνο γκρι στη πρόσκληση, κάτι που σημαίνει ότι το φετινό iPhone θα είναι σοβαρό και χωρίς πολλά χρώματα όπως το 5c.

ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Άλλες υποδείξεις λένε ότι το «Wish» μπορεί να μετατραπεί σε «Wash» και μετά σε «Watch» και η σκιά και αυτή υποδεικνύει το smartawtch επειδή τα πρώτα (ηλιακά) ρολόγια χρησιμοποιούσαν σκιές για να δείξουν την ώρα. Τα σχόλια είναι πάρα πολλά και σίγουρα παρατραβηγμένα. Αλλά αν όντως ισχύουν;

Πηγή: CNET

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.