Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Apple iPad 2 | Ανακοινώθηκε και κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου


Με νέο σχεδιασμό, λεπτότερο και με νέο επεξεργαστή έρχεται η απάντηση της Apple σε όλα τα tablets στην αγορά. Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για το νέο πανίσχυρο iPad 2, που πιο πριν ολοκληρώθηκε η παρουσίασή του.
Τα νέα του τεχνικά χαρακτηριστικά είναι διάφορα. Ας ξεκινήσουμε με τον επεξεργαστή, ο οποίος είναι ο νέος διπύρηνος A5 χρονισμένος στο 1 GHz με χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Συνεχίζουμε στις νέες ενσωματωμένες κάμερες. Η εμπρόσθια έχει ανάλυση VGA για βίντεο-κλήσεις μέσω FaceTime και φωτογραφίες, ενώ στο πίσω μέρος τραβάει βίντεο σε Full HD ανάλυση (1280×720 pixels).

Η μπαταρία του iPad 2, παρόλο που έχει λεπτύνει και τώρα είναι 8.9 χιλιοστά, έχει αυξηθεί. Είναι πλέον έως 10 ώρες για σερφάρισμα μέσω Wi-Fi, προβολή βίντεο ή αναπαραγωγή μουσικής, ενώ 9 ώρες για τα iPad με 3G για surf στο διαδίκτυο μέσω 3G. Στις υπόλοιπες αλλαγές βρίσκεται το γυροσκόπιο και η νέα κάρτα γραφικών που αποδίδει 9 φορές πιο γρήγορα τα γραφικά. Η οθόνη παραμένει η ίδια.

Το iPad 2 θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου με τις ίδιες τιμές. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να καθυστερήσει μία ήμερα καθώς τότε είναι εθνική εορτή.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YFpZ6P6Uv3I?rel=0&hd=1&w=610&h=373]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: