Η Apple Ανακοίνωσε Το iPad Air: Το Λεπτότερο Και Ελαφρύτερο iPad

Η Apple Ανακοίνωσε Το iPad Air: Το Λεπτότερο Και Ελαφρύτερο iPad

iPad Air

Η Apple ανακοίνωσε το νέο της iPad 5ης γενιάς, και επιτέλους το tablet απέκτησε ένα όνομα ώστε να το ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα! Ονομάζεται iPad Air. Το iPad αυτό είναι το λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο ισχυρό που έχει κατασκευάσει η Apple, όπως αναμενόταν άλλωστε…

Το iPad Air έχει μόλις 7,5-χιλιοστά πάχος και ζυγίζει 454 γραμμάρια! Η Apple κατάφερε να τα χωρέσει όλα στο ίδιο “premium” ενιαίο σώμα του iPad και είναι εξίσου ανθεκτικό με το προηγούμενο μοντέλο, δηλαδή δεν χάνει καθόλου σε ποιότητα κατασκευής. Επιπλέον, στα πλάγια είναι φανερή η μείωση του περιθωρίου για να είναι μικρότερο.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε την ίδια IPS Retina οθόνη 9,7-ιντσών ανάλυσης 2048×1536 pixels, τον δυνατό 64-μπιτο επεξεργαστή Α7 όπως στο iPhone 5s καθιστώντας το γρηγορότερο smartphone, μπαταρία με αυτονομία 10 ώρες, 5-megapixels κύρια κάμερα, βελτιωμένη εμπρόσθια FaceTime HD κάμερα, δύο μικρόφωνα για καθαρότερες κλήσεις/ηχογραφήσεις και τεχνολογία MIMO για διπλάσια απόδοση στο Wi-Fi από το τωρινό μοντέλο.

Αυτά που περιμέναμε και δεν τα είδαμε τελικά στο Air είναι η επιλογή για χρυσό χρώμα και ο αισθητήρας για τα δαχτυλικά αποτυπώματα Touch ID.

Το iPad Air θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από την 1η Νοεμβρίου με ίδιες τιμές και σε δύο χρώματα, Space Gray και Silver White. Οι διαθέσιμες χωρητικότητες θα είναι 16GB σε WiFi-μόνο έκδοση, και 32GB, 64GB και 128GB με ή χωρίς 4G LTE υποστήριξη. Το iPad 2 θα συνεχίσει να πωλείται με την ίδια τιμή. Μόλις κυκλοφορήσουν θα σας ενημερώσουμε.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.