Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Αυτό Είναι Το Πίσω Μέρος Ενός Πρωτότυπου Apple iPad Pro;

Μια φωτογραφία από τη Κίνα υποτίθεται πως δείχνει το πίσω μέρος ενός πρωτότυπου Apple iPad Pro στις 12.9 ίντσες! Το προηγούμενο έτος υπήρχαν κάποιες αναφορές για ένα tablet από την Apple τόσο μεγάλο το οποίο θα αντικαταστούσε τα τετράδια στα σχολεία και τελικά φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά.

Οι αναφορές ισχυρίζονται πως η Apple δοκιμάζει για το γιγαντιαίο iPad μια οθόνη με ανάλυση 2K (2560 × 1440 pixels) και μία με ανάλυση 4K (4096 x 3072 pixels)! Το πίσω μέρος της συσκευής παραμένει αλουμινένιο, όπως και τα υπόλοιπα iPad της οικογένειας, και η κάμερα είναι πάλι παρών στο αριστερό μέρος. Λέγεται πως αρχικά το tablet θα προορίζεται μόνο για εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς σκοπούς και όχι για τους απλούς καταναλωτές. Κάτι άλλο σχετικά με τα χαρακτηριστικά δεν έχει διαρρεύσει.

Πάντως να αναφέρουμε ξανά πως οι παραπάνω πληροφορίες για τώρα παραμένουν απλές φήμες και αναφορές. Μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές να είστε επιφυλακτικοί.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: