Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Αντικαταστεί Τις Ελαττωματικές Μπαταρίες Των iPhone 5

iPhone 5

Η Apple ανακοίνωσε το πρόγραμμα αντικατάστασης των μπαταριών των iPhone 5 που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με μικρή αυτονομία ή χρειάζονται φόρτιση συνεχώς. Σύμφωνα με την εταιρία, ένας μικρός αριθμός έχει επηρεαστεί, και συγκεκριμένα όσοι προμηθεύτηκαν το κινητό κατά το διάστημα Σεπτέμβριος 2012 με Ιανουάριος 2013.

Αν έχετε αγοράσετε το iPhone 5 εκείνη τη περίοδο ή αντιμετωπίζετε προβλήματα πιθανότατα θα δικαιούστε δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας. Μέσω της ειδικής ιστοσελίδας της Apple μπορείτε να υποβάλετε το σειριακό αριθμό του κινητού σας και να μάθετε αν μπορείτε να την αλλάξετε δωρεάν.

Όσοι δικαιούνται αντικατάσταση από το πρόγραμμα θα πρέπει να απευθυνθούν στο κοντινότερο πιστοποιημένο κατάστημα από την Apple για να ενημερωθούν για τη διαδικασία. Τα εξουσιοδοτημένα Service Provider της Apple στην Αθήνα μπορούν να βρεθούν εδώ και στην Θεσσαλονίκη εδώ. Οι πάροχοι και άλλα service κινητών δεν μπορούν να αντικαταστήσουν δωρεάν την μπαταρία, μιας και δεν ακολουθούν τις οδηγίες της Apple. Όσοι δεν βρίσκεστε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Infoquest για περαιτέρω οδηγίες.

Το πρόγραμμα έχει ήδη ξεκινήσει στις ΗΠΑ και Κίνα και στις 29 Αυγούστου θα ακολουθήσει η Ευρώπη. Μέχρι τη πρώτη μέρα του Μαρτίου του 2015 οι χρήστες θα μπορούν να στείλουν τις συσκευές τους για αντικατάσταση.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: