Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Cook: Το Apple iPhone 5c Δεν Πούλησε Όσο Πιστεύαμε

Μετά την ανακοίνωση των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple, ο CEO Tim Cook αποκάλυψε πως το Apple iPhone 5c αντιπροσωπεύει ένα μικρό μερίδιο των πωλήσεων του iPhone. Συμπλήρωσε πως τα ποσοστά είναι μικρότερα από αυτά που περίμενε η εταιρία πριν την ανακοίνωση τη οικονομικότερου κινητού της.

Ο Cook είπε πως πιστεύει ότι ο αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων TouchID επάνω στο Apple iPhone 5s, που δεν είναι χαρακτηριστικό του Apple iPhone 5c, έστρεψε τους καταναλωτές στην ναυαρχίδα τους. Ο πρόεδρος σημείωσε ότι με όλα τα χαρακτηριστικά μοναδικά για το iPhone 5s, το ‘χρυσό’ κινητό κατέλαβε περισσότερο την προσοχή και τις πωλήσεις από το πλαστικό μοντέλο.

Μπορεί ο CEO να μην το αποκάλυψε, αλλά πλέον κυκλοφορούν οι φήμες πως η Apple δεν ετοιμάζει τον διάδοχο του Apple iPhone 5c, ενώ την ίδια στιγμή ακούγεται πως θα ‘βγει’ στην αγορά το πρώτο phablet της αμερικάνικης εταιρίας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: