Η Apple Ανακοίνωσε Το iPhone 5C

Η Apple Ανακοίνωσε Το iPhone 5C

iPhone 5C Engadget

Η Apple πριν από λίγο ανακοίνωσε επίσημα το iPhone 5C (είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που το καλύψαμε)! Όπως περιμέναμε, το κινητό είναι φτιαγμένο από πλαστικό και έρχεται σε διάφορα χρώματα.

Το iPhone 5C Εξωτερικά

Εξωτερικά το iPhone 5C μοιάζει με τα υπόλοιπα iPhone, ενώ το πίσω το καπάκι είναι από πολυκαρβονικό πλαστικό έρχεται σε κίτρινο, ροζ, πράσινο, μπλε και λευκό.

Μάλιστα η Apple λέει ότι θα υπάρχουν και θήκες από την εταιρία. Είναι λίγο ‘παιχνιδιάρικες’ και με συνδυασμούς χρωμάτων για να ταιριάζουν με το κινητό. Η κάθε μία κοστίζει 29$/€.

Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 5C έχουμε 4-ιντσών Retina οθόνη, υποστήριξη για LTE δίκτυα, 8-megapixel iSight κάμερα, BSI, IR, Facetime HD εμπρόσθια κάμερα (1,9MP BSI), dual-band WiFi n και Bluetooth 4.0.

Η Τιμή Του iPhone 5C

Το 5C στις ΗΠΑ θα κοστίζει 99$ για τα 16GB και $199 για τα 32GB σε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Και πάλι ακριβό είναι το ‘φθηνό’ iPhone. Στην Ελλάδα γύρω στα 500€ θα έχει το “φθηνό” iPhone…

Οι Επίσημες Εικόνες

Οι παραπάνω εικόνες προέρχονται από το Engadget γιατί τότε δεν υπήρχαν οι επίσημες, αλλά παρακάτω προσθέσαμε και τις επίσημες που βρήκαμε στο site της Apple.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.