Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του 4-ιντσου iPhone 5se

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του 4-ιντσου iPhone 5se

Η Apple φημολογείται ότι θα λανσάρει φέτος ένα νέο 4-ιντσο iPhone και οι φήμες για αυτό όλο και πληθαίνουν. Πρόσφατα ακούσαμε ότι θα ονομάζεται iPhone 5se και ότι θα είναι ένας συνδυασμός των iPhone 6 και iPhone 6s στο σώμα ενός iPhone 5, και τώρα μια φωτογραφία του διέρρευσε.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το iPhone 5se δίπλα στο iPhone 5 το οποίο είναι επίσης 4-ιντσών. Οι πληροφορίες λένε ότι θα ενσωματώνει το chip Apple A8 που είδαμε στο iPhone 6, 8-megapixels κάμερα, 1.2-megapixels εμπρόσθια κάμερα, υποστήριξη Live Photos και NFC για ανέπαφες πληρωμές μέσω της υπηρεσίας Apple Pay. Θα έχει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, αλλά όχι 3D Touch.

Το νέο κινητό της Apple λέγεται ότι θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα -Silver, Space Gray, Gold και Rose Gold- όπως το iPhone 6s, με τιμή περίπου $449. Φυσικά η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Όσο για τη φωτογραφία, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας επειδή θα μπορούσε να είναι ένας κλώνος του iPhone 6 ή απλά ψεύτικη.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.