Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Η Apple Διέρρευσε Το iPhone 6 Κατά Τη Προετοιμασία Του WWDC;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τελικά αποδείχτηκε ψεύτικο το βίντεο.

Το συνέδριο προγραμματιστών WWDC της Apple θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 2 με 6 Ιουνίου και ήδη γνωρίζουμε πως θα ανακοινώσει το iOS 8. Η εταιρία κρέμασε τo παρακάτω banner που υποδηλώνει την 8η έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Όμως, αν και πολλοί ήθελαν το iPhone 6 να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, δεν υπήρχε κάποια ένδειξη για αυτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Οι διαρροές του επερχόμενου iPhone τον τελευταίο καιρό ήταν σχεδόν ασταμάτητες, παρουσιάζοντας συνεχώς το νέο πίσω μέρος και επαληθεύοντας την μεγαλύτερη οθόνη. Τώρα ένα βίντεο που τραβήχτηκε στο Moscone Center του Σαν Φρανσίσκο δείχνει εικόνες του κινητού!

Οι εικόνες δείχνουν κάθε μέρος του iPhone 6 στο λευκό χρώμα και στρογγυλεμένες γωνίες σαν του iPad. Θα μπορούσε το βίντεο να είναι αληθινό; Ναι, οι εικόνες ταιριάζουν με εκείνες που διέρρευσαν αλλά οι αναφορές μιλάνε για κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο. Μιας και είναι φήμες δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω και να αποφασίσετε μόνοι σας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: