Πρωτότυπο iPhone 6 Πωλείται Για €50,000 Στο eBay

Πρωτότυπο iPhone 6 Πωλείται Για €50,000 Στο eBay

Prototype Apple iPhone 6

Τα Apple iPhone 6 και iPhone 6 Plus έχουν κυκλοφορήσει και είναι από τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα προϊόντων της Apple. Η Apple έχει ήδη πουλήσει εκατομμύρια κομμάτια αλλά υπολογίζει ότι συνολικά πάνω από 200 εκατομμύρια iPhone θα πουληθούν!

Ωστόσο για αγορά έγινε ένα σπάνιο iPhone 6 το οποίο σύντομα θα αγγίξει τη τιμή ενός διαμερίσματος. Ένας Αμερικάνος έβαλε για δημοπρασία στο eBay ένα υποτιθέμενο πρωτότυπο iPhone 6 το οποίο τρέχει ένα λειτουργικό σύστημα της Apple αποκλειστικά για δοκιμές του hardware της συσκευής. Εφόσον είναι πρωτότυπο μοντέλο, στο πίσω μέρος δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μοντέλο, οι πληροφορίες του FCC (Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών) και άλλα απαραίτητα πράγματα που συναντάμε στα ‘εμπορικά’ iPhone.

Η θύρα φόρτισης και συγχρονισμού Lightening τριγύρω της είναι κόκκινη (κάτι που σύμφωνα με τον πωλητή υποδηλώνει ότι είναι πρωτότυπο), η χωρητικότητα είναι 64GB και προορίζεται για το δίκτυο της Verizon στις ΗΠΑ. Ο πωλητής το πουλάει “όπως είναι” και χωρίς εγγύηση ότι θα λάβει το iOS 8 ή ότι μπορεί να κάνει κλήσεις. Αν αναρωτιέστε πως ένας ‘απλός άνθρωπος’ έλαβε κάτι που κανονικά έχει στη κατοχή της η Apple και απαγορεύει στους άλλους να αποκτήσουν, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το έλαβε κατά λάθος από τον πάροχό του κατά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η συσκευή φαίνεται πραγματική και μοναδική του είδους της, όμως τα εικονίδια φαίνονται ‘ύποπτα.’ Γιατί η Apple να βάλει για εικονίδιο ένα κουτί δημητριακών Cheerios και άλλα άθλια εικονίδια; Σίγουρα οι γραφίστες θα μπορούσαν να αφιερώσουν μια μέρα για να φτιάξουν κάτι καλύτερο. Όπως και να έχει, η δημοπρασία τράβηξε τα βλέμματα και οι πλούσιοι Apple fans πληρώνουν $70,300.00 για να το αποκτήσουν! Αυτό μεταφράζεται σε €56,188.31 και ακόμα η δημοπρασία δεν έχει τελειώσει.

Ενημέρωση: Ο πωλητής σταμάτησε τη δημοπρασία λέγοντας ότι η συσκευή δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Λογικά η Apple θα ανακάλυψε τη γκάφα της και θα επικοινώνησε με τον πωλητή για να τη λάβει πίσω. Την τελευταία φορά που ελέγξαμε τη δημοπρασία η τιμή ήταν τριγύρω στα $100.000, περίπου €80,000.

Πηγή: eBay

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.