Διέρρευσαν Οι Πρώτες Φωτογραφίες Του Apple iPhone 6s

Διέρρευσαν Οι Πρώτες Φωτογραφίες Του Apple iPhone 6s

Η Apple τέλειωσε την ανάπτυξη του iPhone 6s και όπου να ναι πρόκειται να το βάλει σε μαζική παραγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Wall Street Journal και Bloomberg, μέσα στον Ιούλιο η Apple θα ξεκινήσει τη παραγωγή του κινητού και θα παραγγείλει από τους προμηθευτές της 85 με 90 εκατομμύρια μονάδες έτσι ώστε να καταγράψει λανσάρισμα-ρεκόρ.

Το Apple iPhone 6s αναμένεται να διαθέτει την ίδια διαγώνιο οθόνης με την ίδια ανάλυση, το chipset Apple A9, 12-megapixels κάμερα με δυνατότητα εγγραφής 4K βίντεο, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα με ευρυγώνιο φακό, αισθητήρα Touch ID αλλά και Force Touch στην οθόνη όπως το Apple Watch. Το πάχος του θα αυξηθεί κατά .2mm (67 x 138.1 x 7.1mm) για να χωρέσει το ανανεωμένο hardware του, οπότε οι θήκες του 6 πιθανόν να μην εφαρμόζουν στο 6s.

Το Apple iPhone 6s Plus θα έχει 5,5-ιντσών full HD οθόνη με 401 PPI, Apple A9 chipset, 12-megapixels κάμερα με 4K βίντεο, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα, αισθητήρα Touch ID και Force Touch. Οι διαστάσεις του θα αυξηθούν στα 77.8 x 158.1 x 7.4mm.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Διαδίκτυο το αξιόπιστο blog 9to5Mac. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι κράτησαν τον ίδιο σχεδιασμό και έφτιαξαν το ‘πρόβλημα’ με τη κάμερα που προεξείχε από το σώμα. Κάτω από αυτές έχουμε και μια φωτογραφία της μητρικής πλακέτας – δεν μπορούμε να διακρίνουμε και πολλά, αλλά φαίνεται το chip-modem Qualcomm MDM9635M με υποστήριξη δικτύων LTE Cat. 6. Το chip κατασκευάζεται στα 20nm και προσφέρει μέγιστη ταχύτητα λήψης δεδομένων 300Mbps.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.