Η Apple Συζητά Αύξηση Στην Τιμή Του iPhone 6 Κατά 100 Ευρώ

Το iPhone 6 Ίσως Έρχεται Με Ultra Retina Οθόνη Και 389ppi

iPhone 6 Concept

Μετά από τόσες φήμες, πλέον θεωρείται δεδομένο ότι η Apple θα αυξήσει τις ίντσες του επόμενου iPhone, όμως παράλληλα προσπαθεί να αυξήσει και την τιμή του. Η Apple φαίνεται ότι δεν θα είναι ικανοποιημένη από το κέρδος του iPhone αν αυτό έχει μεγαλύτερη οθόνη και έτσι διαπραγματεύεται με τους φορείς κινητής τηλεφωνίας την αύξηση της τιμής του κατά 100 ευρώ!

Προς το παρόν οι διαπραγματεύσεις δεν πάνε τόσο καλά για την Apple, καθώς οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών, με τις οποίες έχει πολυετή συμβόλαια, αρνούνται αυτή την αύξηση καθώς, όπως είναι λογικό, δεν την θεωρούν συμφέρουσα κίνηση. Παρόλα αυτά, η δύναμη του ονόματος της αμερικάνικης εταιρίας είναι τεράστια και έτσι δεν θα είναι έκπληξη αν οι εταιρίες ενδώσουν τελικά στην πίεση.

Η Apple φαίνεται να πατάει πάνω στα προγνωστικά που σύμφωνα με τα οποία, η επομένη συσκευή της θα σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων και έτσι προχωράει σε μια τέτοια κίνηση. Σίγουρα όμως πολλοί θα δυσαρεστηθούν από αυτή την αύξηση, καθώς μια ίντσα παραπάνω στην οθόνη σίγουρα δεν κοστίζει 100 ευρώ και πόσο μάλλον όταν ο ανταγωνισμός στην ποιότητα, μα και στην τιμή των high-end συσκευών έχει βελτιωθεί πολύ.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.