Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

iWatch: Αποκαλύφθηκε Το Σασί Και Νέα Χαρακτηριστικά Του

Apple iWatch App Store concept

Μια μεγάλη διαρροή φωτογραφιών στο Reddit της τελευταίας στιγμής υποτίθεται ότι δείχνουν το σασί του smartwatch Apple iWatch. Μαζί με τις πρώτες εικόνες για το iWatch έχουμε και μερικές πληροφορίες, πάλι της τελευταίας στιγμής, οι οποίες ουσιαστικά λένε πως το ρολόι της Apple θα ενσωματώνει το Siri.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε το σασί του ρολογιού με τις εγκοπές του όπου τοποθετούνται τα εξαρτήματα. Τα εξαρτήματα όπως βλέπουμε περιλαμβάνουν ένα κλασικό κουμπί ενέργειας και ηχείο.

Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του iWatch που διέρρευσαν, θα ενσωματώνει μικρόφωνο και ηχείο για αλληλεπίδραση με τη ψηφιακή βοηθό Siri, εύκαμπτη οθόνη αφής, θα φορτίζει ασύρματα και για αυτό το λόγο δεν υπάρχει θύρα φόρτισης, η μπαταρία θα έχει αυτονομία μόλις μία ημέρα, και τέλος θα μπορεί να λειτουργήσει σε βάθος έως 20 μέτρα. Άλλες φήμες υποστηρίζουν την ύπαρξη ενός ξεχωριστού App Store με εφαρμογές μόνο για το ρολόι.

Ένα τελικό χρονοδιάγραμμα δεν έχει ακόμα η Apple. Σε μαζική παραγωγή θα βάλει τη συσκευή τον Ιανουάριο του 2015 και αργότερα θα το κυκλοφορήσει σε οκτώ διαφορετικές εκδόσεις. Θα υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά χρώματα και εκδόσεις τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες.

Το iWatch θα ανακοινωθεί αρκετά σύντομα, στις 9 Σεπτεμβρίου, και χαρακτηρίζεται από τη τελευταία διαρροή ως «το πιο πολύπλοκο προϊόν και ακριβό στη κατασκευή προϊόν μέχρι σήμερα.»

Μοιράσου το με τους φίλους σου: