Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Πτώση Στο Μερίδιο Των iPad Λόγω Των Android Tablets

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσίευση της εταιρίας ερευνών Gartner, βλέπουμε ότι το μερίδιο αγοράς της Apple στον χώρο των tablet έχει μειωθεί εξαιτίας των Android tablets. Τα tablets με Android λογισμικό έχουν κατακλύσει την αγορά και έτσι σου προσφέρουν πολλές εναλλακτικές προτάσεις που ταιριάζουν με τις ανάγκες σου όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την τιμή, οπότε ένα τέτοιο αποτέλεσμα φαίνεται λογικό και δύσκολα αναστρέψιμο.

Μέχρι το 2012 η Apple είχε την πρωτοκαθεδρία στην αγορά των tablets με το iPad, με μερίδιο αγοράς στα 52,8% και τα Android να ακολουθούν με ποσοστό 45,8%. Το 2013 όμως αυτό άλλαξε και το Android έφτασε στο 61,9% φέρνοντας στην δεύτερη θέση το iOS με 36%. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την ανατροπή έπαιξε η Samsung. Η κορεάτικη εταιρία κατάφερε να αυξήσει σημαντικά το μερίδιό της στην αγορά πηγαίνοντας από το 7,4% στο 20% μέσα στο 2013.

Παρόλα αυτά η Apple παραμένει ο κορυφαίος πωλητής tablet παγκοσμίως εφόσον κατάφερε να πουλήσει μέσα στο 2013 πάνω από 70 εκατομμύρια συσκευές ξεπερνώντας τα 61,6 εκατομμύρια που πούλησε μέσα στο 2012.

companies-market-share-2

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: