30 Χρόνια Mac Με Νέο Βίντεο Γυρισμένο Εξ΄ Ολοκλήρου Με iPhone 5s

30 Χρόνια Mac Με Νέο Βίντεο Γυρισμένο Εξ΄ Ολοκλήρου Με iPhone 5s

Η Apple συνεχίζει να γιορτάζει τα 30 χρόνια των Mac δημοσιεύοντας ένα βίντεο-υπερπαραγωγή γυρισμένο εξ΄ ολοκλήρου με πολλά iPhone 5s! Για την ιστορία, στις 24 Ιανουαρίου του 1984 η Apple παρουσίασε Macintosh που έφερε τη δύναμη των υπολογιστών στα χέρια των απλών ανθρώπων και συνάμα έφερε την αλλαγή στον κόσμο. Στις 24 Ιανουαρίου του 2014 η Apple έστειλε 15 ομάδες κινηματογράφησης σε 15 διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο το κόσμο με εξοπλισμό αντί για επαγγελματικές κάμερες ένα… iPhone 5s.

Οι ομάδες συνολικά κατάφεραν να μαζέψουν υλικό 70+ ωρών από 100 iPhone 5s όπου εμφανίζονται άνθρωποι που χρησιμοποιούν Mac και iPad – από παιδιά δημοτικού μέχρι επιστήμονες στο CERN. Επιμελητής της παραγωγής είναι ο Jake Scott, γιος του σκηνοθέτη Ridley Scott που γύρισε τη πρώτη και επαναστατική διαφήμιση για Mac η οποία ‘έπαιξε’ κατά τη διάρκεια του Super Bowl το 1984.

Η Apple φέτος δεν θα προβάλει τη διαφήμισή της στο Super Bowl, αλλά την έχει ανεβάσει στο YouTube και στη σελίδα της. Εικόνες από τα γυρίσματα και άλλες λεπτομέρειες μπορείς να δεις εδώ.

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.