Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Δικό Της «Έξυπνο Σπίτι» Θα Παρουσιάσει Η Apple;

Apple Mac TV ad Mayday.png

Πέρα από το μεγαλύτερο iPhone 6, το smartwatch iWatch, το iOS 8, το OS X 10.10 και φθηνότερα Mac, η Apple θα παρουσιάσει και τη δική της πλατφόρμα για ‘έξυπνο σπίτι’ στο συνέδριο Worldwide Developer Conference!

Σύμφωνα με αναφορά της Financial Times, η αμερικάνικη εταιρία πρόκειται να ανακοινώσει ένα λογισμικό το οποίο θα επιτρέψει στους χρήστες να ελέγξουν τα φώτα του σπιτιού τους, τις οικιακές συσκευές και τα συστήματα ασφαλείας. Οι ανώνυμες πηγές του της Financial Times αναφέρουν πως αυτό που θα ανακοινωθεί τη 2η μέρα του Ιουνίου θα ξεπεράσει τις αντίπαλες προτάσεις.

Η αναφορά λέει ακόμη πως αυτοματοποιημένες ενέργειες που εντοπίζονται και σε αντίπαλα συστήματα θα είναι παρών και στη πρόταση της Apple. Για παράδειγμα, όταν ο χρήστης επιστρέψει στο σπίτι, αυτό θα εντοπίζει το iPhone και αυτόματα θα ανάβουν τα φώτα. Η εταιρία θα δουλέψει με άλλες κατασκευάστριες εταιρίες ώστε να δημιουργήσουν συμβατά προϊόντα τα οποία θα συνεργάζονται μέσω AirPlay, CarPlay, iBeacon και Bluetooth LE.

Πηγή (απαιτείται συνδρομή)

Μοιράσου το με τους φίλους σου: