Η Apple Θα Γίνει Πάροχος Κινητής Τηλεφωνίας Το 2020

Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρεις Για Το Ανανεωμένο Και Καινούργιο iOS 7

Apple iPhone 5

Ο Tim Cook έχει μεγάλα σχέδια για την Apple. Ή μάλλον, τεράστια σχέδια. Η εταιρία που κάποτε έβγαζε μονάχα πρωτοπόρους υπολογιστές πλέον θέλει να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή του καταναλωτή ο οποίος θα μπορεί να αγοράζει τα κινητά, τα ρολόγια, τα tablets, τους υπολογιστές της, να ακούει μουσική και να βλέπει τηλεοπτικές σειρές από τις υπηρεσίες της μέσω του Apple TV. Στο μέλλον θα μπορεί να οδηγεί και το αμάξι της, αν οι φήμες αληθεύουν, και να εξοπλίσει το σπίτι του με εγκεκριμένες ‘έξυπνες’ συσκευές που θα συγχρονίζονται με το iPhone. Τι άλλο μπορεί να κάνει ο Cook και η Apple για να κρατήσουν τους πιστούς θαυμαστές της;

Οι τελευταίες φήμες που προέρχονται από το αξιόπιστο Business Insider ισχυρίζονται ότι ο αμερικάνικος κολοσσός το 2020 θα έχει γίνει πάροχος κινητής τηλεφωνίας! Μάλιστα βρίσκεται ήδη σε προκαταρκτικές συζητήσεις σε Η.Π.Α. και Ευρώπη και ήδη δοκιμάζει στις Η.Π.Α. τις δικές της υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Όπως και η Google με το δίκτυο Fi, έτσι και η Apple θα γίνει ένας εικονικός πάροχος (MVNO), δηλαδή θα χρησιμοποιεί το δίκτυο που έχουν χτίσει οι άλλες εταιρίες κινητής για να παρέχει στον κόσμο τις υπηρεσίες της.

Το Business Insider, ωστόσο, προειδοποιεί ότι επειδή η εταιρία αυτή τη στιγμή δοκιμάζει το δίκτυό της, αυτό δεν σημαίνει ότι φέτος ή του χρόνου θα είναι έτοιμο και θα το λανσάρει στον κόσμο. Θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον πέντε χρόνια, άρα από το 2020 και μετά θα ανακοινωθεί. Άραγε θα ακολουθήσει το μονοπάτι της Google και της Apple και η Samsung όπως έκανε με το Samsung Pay; Θα μπορεί να φτιάξει ένα δίκτυο για Η.Π.Α., Ευρώπη αλλά και Νότιο Κορέα όπου οι αντίπαλες εταιρίες θα αργήσουν να επεκταθούν, αν ποτέ επεκταθούν; Η ιστορία έχει αποδείξει ότι η Samsung θα κάνει ό,τι κάνει και η Apple στα κινητά, οπότε η απάντηση στα τελευταία ερωτήματα ίσως είναι «ναι.»

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.