Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Έγινε Η Πολυτιμότερη Μάρκα Στο Κόσμο, Ξεπέρασε Coca Cola Και Google

Interbrand Top Βrands 2013

Πολλούς επαίνους έχει τελευταία η Apple. Μετά την επικήρυξη σαν τη πιο καινοτόμα, έρχεται να γίνει και η πολυτιμότερη μάρκα στο κόσμο. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο κολοσσός του διαδικτύου και ο δημιουργός του Android, Google, που ήταν πέρσι στη 4η θέση. Οι δύο κορυφαίες εταιρίες Πληροφορικής εκθρόνισαν τη Coca Cola για πρώτη φορά στην ιστορία η οποία έφτασε στη τρίτη θέση.

Τη δημοσίευση έκανε η Interbrand και μετά έγινε γνωστή από την New York Times. Ο Jez Frampton, στέλεχος της Interbrand, αναφέρει ότι ήταν θέμα χρόνου και «φέτος βασιλιάς είναι η Apple.» Η αξία του brand της Apple έφτασε φέτος τα 98,3 δις δολάρια, δηλαδή 28% παραπάνω από πέρσι, και της Coca Cola 79,2 δις δολάρια.

Ο Frampton αναφέρει:

Εταιρείες όπως η Apple, η Google και η Samsung αλλάζουν τη συμπεριφορά μας: πως αγοράζουμε, πως επικοινωνούμε μεταξύ μας, ακόμα και το αν μιλάμε μεταξύ μας. Έχουν κυριολεκτικά αλλάξει τον τρόπο που ζούμε.

Οι εταιρίες τεχνολογίας που βρίσκονται στο top 10 της φετινάς λίστας είναι οι Apple (1η), Google (2η), Microsoft (5η), Samsung (8η) και Intel (9η). Η IBM (4η) έχει καταχωρηθεί σαν ‘υπηρεσίες επιχειρήσεων’. Τη λίστα συμπληρώνουν οι Coca Cola (3η), GE (6η), McDonald’s (7η) και Toyota (10η). Όλες είναι στις ΗΠΑ εκτός από την Samsung (Νότια Κορέα) και τη Toyota (Ιαπωνία).

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: