Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Εμπλέκεται Ξανά Σε Σκάνδαλο Για Απάνθρωπες Συνθήκες Εργασίας

Αρνητικός πρωταγωνιστής, για άλλη μια φορά δυστυχώς, η Apple, καθώς αποκαλύφθηκε νέο σκάνδαλο στα εργοστάσια παραγωγής των συσκευών της, που αφορά τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας μέσα σε αυτά. Έτσι, δύο μη κυβερνητικοί οργανισμοί από την Αμερική και Κίνα διακηρύττουν μποϊκοτάζ στις συσκευές της Apple. Το θέμα που έχει προκύψει είναι τεράστιο καθώς ο China Labor Watch και ο Green America ισχυρίζονται ότι οι εργάτες σε ένα άγνωστο μέχρι στιγμής εργοστάσιο, εκτίθενται σε τοξικά χημικά προκαλώντας τους διάφορες ασθένειες.

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με τους ισχυρισμούς ότι για την εν λόγω εταιρία θα κόστιζε λιγότερο από 1 ευρώ για να αλλάξει την διαδικασία παραγωγής ώστε να μην διακινδύνευαν οι εργάτες την υγεία τους. Η Apple δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος αλλά δεν πιστεύουμε σε κάποια ανακοίνωσή της καθώς, ως συνένοχη για αυτές τις καταστάσεις, κρατάει σιγή ιχθύος. Περισσότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν έχουμε, όμως περιμένουμε την συνέντευξη τύπου των δύο αυτών οργανισμών για να σας ενημερώσουμε περαιτέρω.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: