Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Apple, Η Πιο Καινοτόμα Εταιρεία Για Το 2013

Apple logo 2012

Με τον Tim Cook στην προεδρία της Apple η εταιρεία από το Cupertino κατηγορείται για έλλειψη καινοτομίας και φρέσκων ιδεών.

Παρόλα αυτά, για ένατη συνεχή χρονιά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Boston Consulting Group για τις πιο καινοτόμες εταιρείες για το 2013. Η Samsung βρίσκεται στην δεύτερη θέση, εκτοπίζοντας την Google που κατείχε την θέση αυτή από το 2007 μέχρι το 2012.

Η θέση αυτή δεν είναι άσχημη για την Samsung αφού το 2008 βρισκόταν στην 28η θέση, και μέσα σε λίγα χρόνια με την σειρά Galaxy S κατάφερε να βρίσκεται στις πρώτες.

Στη 4η και τη 5η θέση βρίσκουμε την Microsoft και Toyota αντίστοιχα. Αν προχωρήσουμε θα δούμε τις IBM, Sony, Facebook, Ford και Amazon. Τα αποτελέσματα βασίστηκαν σε εκθέσεις 1500 στελεχών.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: