Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Apple CEO: Δεν Υπάρχουν Σχέδια Για Υβριδικό Tablet Με OS X

Apple iPad Pro

Η Microsoft πιστεύει ότι τα υβριδικά PC είναι το μέλλον, ωστόσο ο CEO της Apple έχει αντίθεση άποψη.

Σε συνέντευξή του στο Independent, ο Apple CEO Tim Cook αποκάλυψε ότι η εταιρία του δεν έχει σχέδια για ένα υβριδικό tablet με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και OS X για λειτουργικό σύστημα. Αναφέρει ότι αν συνέκλιναν τα iPad με τα Mac δεν θα ήταν καλή εμπειρία για τους καταναλωτές. Συμπλήρωσε:

«Έτσι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο tablet στον κόσμο και το καλύτερο Mac στον κόσμο. Και βάζοντας αυτά τα δύο μαζί δεν θα πετυχαίναμε τίποτα. Θα άρχιζες να συμβιβάζεσαι με διαφορετικούς τρόπους.»

Όσο για το Surface Book της Microsoft που έχει καταφέρει να κλέψει τα βλέμματα λέει ότι είναι ένα παραπλανητικό προϊόν. Λέει ότι προσπαθεί να είναι πολλά πράγματα μαζί, ένα tablet και ένα laptop, ενώ στη πραγματικότητα δεν είναι τίποτα. «Είναι κάπως παραπλανητικό.»

Τέλος, ο Tim Cook πιστεύει ότι τα PC δεν είναι ίδια με τα Mac. Επίσης πιστεύει ότι πολλοί πελάτες της εταιρίας του θέλουν να έχουν έναν υπολογιστή Mac και μια φορητή συσκευή με iOS. Ο ίδιος λέει ότι όταν ταξιδεύει παίρνει μόνο το iPad Pro και το iPhone του.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: