Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Apple Pay, Η Υπηρεσία Που Θα Αντικαταστήσει Τα Πορτοφόλια

Apple Pay

Το πορτοφόλι και οι πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες είναι απαρχαιωμένες, σύμφωνα με την Apple. Για αυτό ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία Apple Pay για να τα αντικαταστήσει.

Με το Apple Pay οι χρήστες συνδέουν τις κάρτες τους στο iPhone 6 τους και μπορούν με τη βοήθεια του NFC να πραγματοποιήσουν ανέπαφες πληρωμές. Οι πληροφορίες των καρτών μένουν αποθηκευμένες στην συσκευή και δεν μοιράζονται με κανένα. Η Apple δεν γνωρίζει τα στοιχεία και τί πληρωμένες γίνονται και οι ταμίες δεν βλέπουν επίσης τα στοιχεία.

Κάθε συναλλαγή έχει το δικό της αναγνωστικό και ο χρήστης ξέρει ακριβώς πότε πλήρωσε, και πόσο πλήρωσε. Αν χάσει το κινητό του, απλά μπαίνει στην αντίστοιχη υπηρεσία της Apple και στέλνει αίτημα για να σταματήσουν οι πληρωμές. Και αν τελικά χάσει εντελώς το κινητό, δεν χρειάζεται να ακυρώσει την κάρτα του.

Στους προγραμματιστές η Apple θα δώσει τα API ώστε να ενσωματώσουν το Apple Pay στις εφαρμογές τους και η ίδια έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες τράπεζες στις ΗΠΑ και αλυσίδες για να γίνουν αυτά πραγματικότητα. Στην αρχή το Apple Pay θα γίνει αποκλειστικά διαθέσιμο στις ΗΠΑ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: