Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δείτε Το Εσωτερικό Των Apple Pencil Και Smart Keyboard

Η Apple κυκλοφόρησε παγκοσμίως το iPad Pro και η ομάδα του iFixit έσπευσε να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά: αποσυναρμολόγησε τα πάντα. Αρχικά είδαμε τη διαδικασία του teardown του γιγαντιαίου iPad και τώρα δημοσιεύτηκαν τα teardown των επίσημων περιφερειακών του, Apple Pencil και Apple Smart Keyboard.

Ξεκινώντας με το Apple Pencil, τη γραφίδα της Apple που κοστίζει $99, η επισκευή της είναι αδύνατη και για αυτό το iFixit τη βαθμολόγησε με 1 στα 10 (10 σημαίνει ότι είναι πανεύκολη η επισκευή). Αναφέρει ότι δεν είναι σχεδιασμένη για να ανοίγεται και να επισκευάζεται, και για αυτό δεν μπορεί κανείς να την ανοίξει χωρίς να τη καταστρέψει. Παρόλα αυτά, αν κάποιος προσπαθήσει να την ανοίξει θα βρεθεί αντιμέτωπος με πλαστικά και μεταλλικά κομμάτια που συγκρατούν τα εξαρτήματα στη θέση τους, τα οποία για να αφαιρεθούν θα πρέπει να χαλάσουν. Για να αντικατασταθεί η μπαταρία όταν χαλάσει θα πρέπει αφαιρεθούν αυτά τα κομμάτια, άρα χαλάει η γραφίδα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα κομμάτια του Apple Pencil στη σελίδα του iFixit.

Περνώντας στο Apple Smart Keyboard, είναι η πρώτη συσκευή που το iFixit βαθμολόγησε με 0 στα 10! Αν το Apple Pencil ήταν δύσκολο στο άνοιγμα, αυτό είναι ακόμα δυσκολότερο γιατί θα πρέπει να το καταστρέψετε προσπαθώντας να το ανοίξετε. Μόλις το ανοίξετε θα δείτε ότι υπάρχει ένα ειδικό ύφασμα το οποίο κάνει το πληκτρολόγιο αδιάβροχο και πρέπει αναγκαστικά να κοπεί. Μέσα στο πληκτρολόγιο δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να αλλάξετε γιατί δεν υπάρχει μπαταρία ή κάποιο άλλο εξάρτημα – παίρνει ενέργεια από το iPad Pro μέσω του Smart Connector.

Το Smart Keyboard είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό, ωστόσο κοστίζει $170 και πρέπει να το προσέχετε γιατί είναι κυριολεκτικά αδύνατη η επισκευή. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της αποσυναρμολόγησης εδώ.

Apple Smart Keyboard teardown

Μοιράσου το με τους φίλους σου: