Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Apple: Πρόγραμμα ανταλλαγής προσαρμογέα βύσματος AC

Η Apple διαπίστωσε ότι, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, οι προσαρμογείς βύσματος AC της με δύο ακροδέκτες ενδέχεται να σπάσουν και να προκαλέσουν κίνδυνο ηλεκτροπληξίας σε περίπτωση επαφής. Αυτοί οι προσαρμογείς βύσματος συνόδευαν συσκευές Mac και ορισμένες συσκευές iOS που εστάλησαν από το 2003 έως το 2015 και έχουν σχεδιαστεί για χρήση στην ηπειρωτική Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Κορέα, την Αργεντινή και τη Βραζιλία. Επίσης περιλαμβάνονταν και στο Κιτ προσαρμογέα Apple World Travel.

Άμα αγοράσατε Mac, iPhone, iPad, iPod touch ή το Κιτ World Travel εκείνη τη περίοδο, για να ελέγξετε άμα ο φορτιστής σας επηρεάζεται βγάλτε τον προσαρμογέα βύσματος και δείτε τι γράφει στην εσωτερική υποδοχή του. Ένας προβληματικός προσαρμογέας βύσματος έχει 4 ή 5 χαρακτήρες ή καθόλου χαρακτήρες στην εσωτερική υποδοχή όπου συνδέεται με το τροφοδοτικό. Οι επανασχεδιασμένοι προσαρμογείς φέρουν έναν τοπικό κωδικό με 3 γράμματα στην υποδοχή (EUR, KOR, AUS, ARG ή BRA).

Apple Προβληματικός προσαρμογέας βύσματος AC

Άμα έχετε προβληματικό προσαρμογέα βύσματος AC μπορείτε να πάτε με αυτόν και τον σειριακό αριθμό της συσκευής σε ένα Εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Apple και να τον ανταλλάξετε με έναν καινούργιο, απροβλημάτιστο, εντελώς δωρεάν. Όσοι τον αντικαταστήσατε παλιότερα με δική σας χρέωση μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Οι υπόλοιποι προσαρμογείς βύσματος, συμπεριλαμβανομένων όσων έχουν σχεδιαστεί για χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κίνα και την Ιαπωνία, καθώς και τα τροφοδοτικά USB της Apple δεν επηρεάζονται από αυτό το πρόγραμμα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: