Το Apple Watch Δεν Υποστηρίζει Καντράν Τρίτων

Apple Watch, Το Πιο Καινοτόμο Smartwatch Ανακοινώθηκε

Apple Watch watchfaces

Το Apple Watch έρχεται με προ-εγκατεστημένα 10 καντράν, και ελπίζουμε να σας αρέσουν γιατί το smartwatch των 10,000€ δεν υποστηρίζει νέα. Η Apple ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν καντράν τρίτων και αυτό είναι μια περίεργη είδηση, αφού σε όλα τα αντίπαλα smartwatches ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει δικά του και να παραμετροποιήσει όπως θέλει αυτός το ρολόι του.

Σύμφωνα με τους νέους όρους του App Store, η εταιρία του Cupertino θα απορρίπτει όλες τις εφαρμογές που ως κύριο σκοπό έχουν να δείχνουν την ώρα. Με άλλα λόγια, αν κάποιος προγραμματιστής προσπαθήσει να φτιάξει ένα δικό του καντράν (watch-face) δεν θα γίνεται δεκτό από τους Αμερικάνους. Λογικά η Apple θα ανησυχεί για την αυτονομία της μικρής μπαταρίας του ρολογιού και για αυτό θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο έτσι ώστε το Watch να μην σβήσει μέσα στη μέρα και ο χρήστης δεν μπορεί να δει την ώρα στο… ρολόι του.

Τα καλά νέα είναι ότι η Apple στο μέλλον θα προσθέσει νέα watch-faces μέσω ενημέρωσης λογισμικού. Η εταιρία αποκάλυψε: «check frequently for software updates; the set of watch faces that follows might differ from what you see on your Apple Watch.» Η ειρωνεία σε όλο αυτό δεν είναι ότι όλα τα υπόλοιπα smartwatches μπορούν να έχουν άπειρα καντράν, αλλά το γεγονός ότι το iPod nano 6ης γενιάς είχε από την αρχή 16 καντράν με περισσότερες επιλογές για κλασικές εμφανίσεις.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.