Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Πιθανό Χρονοδιάγραμμα Αποκαλύπτει Τι Θα Κάνει Η Apple Το 2014

Ο Ming Chi Kuo, αναλυτής της KGI Securities, διέρρευσε ένα χρονοδιάγραμμα αναφέροντας πότε και τι θα κυκλοφορήσει η Apple το 2014! Το συγκεκριμένο άτομο είναι αξιόπιστο γιατί στο παρελθόν είχε βγει σωστό σε κάποιες διαρροές.

Όπως βλέπουμε, προς το τέλος του δεύτερου τριμήνου η Apple θα εισάγει ένα αναβαθμισμένο και ένα φθηνότερο all-in-one iMac. Ο Σεπτέμβριος, μέσα στο τρίτο τρίμηνο, θα είναι ο σημαντικότερος μήνας της εταιρίας αφού θα λανσάρει νέο iPhone, νέα iPad και τα πρώτα smartwatches της! Το iPhone 6 θα έχει νέο σχεδιασμό και οθόνη 4.7 ιντσών, τα smartwatches ονομάζονται iWatch και θα βγουν σε δύο μεγέθη και θα δούμε αναβάθμιση στα iPad Air και Mini. Μέσα στο τέταρτο και τελευταίο τρίμηνο έχουμε να δούμε αναβάθμιση του Apple TV, νέο υπέρλεπτο MacBook Air στις 12 ίντσες και αναβαθμισμένο Pro και νέο iPhone με νέο σχεδιασμό και οθόνη στις 5.5 ίντσες!

Πάλι από τον ίδιο αναλυτή μαθαίνουμε πως το νέο iPad Air είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή A8 της Apple (κατασκευασμένο από την TSMC), θα εφοδιάζεται με τον αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και θα έχει μία κάμερα 8 megapixel στο πίσω μέρος του. Το iPad mini με οθόνη Retina θα εφοδιαστεί και αυτό με τον επεξεργαστή A8 και το Touch ID. Το τωρινό μοντέλο θα συνεχίσει να πωλείται με χαμηλότερη τιμή ενώ το νέο θα παραχθεί σε μικρές ποσότητες γιατί δεν πουλάνε πολλά κομμάτια τα mini. Μέσα στο 2015 θα δούμε το iPad στις 12.9 ίντσες.

Πηγές: α, β

Μοιράσου το με τους φίλους σου: