Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Apple Και Samsung Δουλεύουν Για Να Καταργήσουν Τις SIM

sim card

Η The Financial Times αναφέρει ότι η Apple και η Samsung συζητούν με τον GSMA, τον παγκόσμιο οργανισμό κινητής τηλεφωνίας, για να αρχίσουν να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές κάρτες SIM στις φορητές συσκευές τους. Οι κάρτες αυτές (Electronic SIMs ή e-SIMs) διαφέρουν από τις απλές SIM που έχουμε τώρα επειδή είναι ενσωματωμένες στο κινητό και επιτρέπουν την άμεση αλλαγή παρόχου επειδή δεν τους κλειδώνουν σε έναν, όπως συνηθίζεται.

Επιπλέον, οι συσκευές δεν θα πωλούνται αποκλειστικά σε έναν πάροχο. Για παράδειγμα, στην αρχή το iPhone ήταν αποκλειστικότητα της AT&T. Αυτό με τις e-SIM δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά επειδή οποιοδήποτε κινητό, tablet ή γενικά κάποιο gadget που υποστηρίζει αυτή τη τεχνολογία θα δουλεύει σε κάθε πάροχο. Η Apple προσπάθησε να δημιουργήσει κάτι παρόμοιο με την Apple SIM που άρχισε να τοποθετεί στα iPad.

Ο οργανισμός είναι αισιόδοξος ότι μία “κοινή αρχιτεκτονική” θα υιοθετηθεί από ολόκληρη την βιομηχανία, αλλά πρέπει να περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος για να δούμε κάποιο κινητό με e-SIM μιας και μέσα στο 2016 θα ολοκληρωθεί η ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: