Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Apple Car Είναι Έτοιμο Για Οδήγηση

Τελικά ίσως δούμε το αυτοκίνητο της Apple νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ηλεκτρικό αυτό-οδηγούμενο αυτοκίνητο της Apple που κατασκευάζεται στη Silicon Valley είναι έτοιμο να περάσει τις πρώτες δοκιμές έτσι ώστε να διαπιστώσουν οι μηχανικοί της αμερικάνικης εταιρίας τι δουλεύει και τι όχι για να το διορθώσουν.

Οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν στο GoMentum Station, μια πρώην ναυτική βάση με έκταση 2100 στρεμμάτων στη περιοχή του Σαν Φρανσίσκο όπου αυτοκινητοβιομηχανίες στέλνουν τα ακυκλοφόρητα οχήματά τους για δοκιμή. Φυσικά όλα γίνονται με απόλυτη μυστικότητα για να μην υπάρχουν διαρροές και ήδη οι Mercedes-Benz και Honda δοκιμάζουν τα δικά τους αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας.

Ο Frank Fearon, μηχανικός της Apple, σε σχετικές αναφορές δήλωσε:

«We would … like to get an understanding of timing and availability for the space, and how we would need to coordinate around other parties who would be using [it].»

Στο παρακάτω βίντεο της Honda μπορείτε να δείτε μια μικρή περιήγηση του GoMentum Station και πως δοκιμάζουν τα αυτό-οδηγούμενα αυτοκίνητα σε διαφορετικούς τύπους δρόμων.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: