Το Apple Car Είναι Έτοιμο Για Οδήγηση

Το Apple Car Είναι Έτοιμο Για Οδήγηση

Τελικά ίσως δούμε το αυτοκίνητο της Apple νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ηλεκτρικό αυτό-οδηγούμενο αυτοκίνητο της Apple που κατασκευάζεται στη Silicon Valley είναι έτοιμο να περάσει τις πρώτες δοκιμές έτσι ώστε να διαπιστώσουν οι μηχανικοί της αμερικάνικης εταιρίας τι δουλεύει και τι όχι για να το διορθώσουν.

Οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν στο GoMentum Station, μια πρώην ναυτική βάση με έκταση 2100 στρεμμάτων στη περιοχή του Σαν Φρανσίσκο όπου αυτοκινητοβιομηχανίες στέλνουν τα ακυκλοφόρητα οχήματά τους για δοκιμή. Φυσικά όλα γίνονται με απόλυτη μυστικότητα για να μην υπάρχουν διαρροές και ήδη οι Mercedes-Benz και Honda δοκιμάζουν τα δικά τους αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας.

Ο Frank Fearon, μηχανικός της Apple, σε σχετικές αναφορές δήλωσε:

«We would … like to get an understanding of timing and availability for the space, and how we would need to coordinate around other parties who would be using [it].»

Στο παρακάτω βίντεο της Honda μπορείτε να δείτε μια μικρή περιήγηση του GoMentum Station και πως δοκιμάζουν τα αυτό-οδηγούμενα αυτοκίνητα σε διαφορετικούς τύπους δρόμων.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.