Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Apple: Δείτε Ζωντανά Το Event Για Τα iPhone 6S Και Apple TV

«Hey Siri, give us a hint»

Apple Store 5th

Η Apple σήμερα θα διεξάγει μια νέα εκδήλωση όπου θα παρουσιάσουν τα νέα iPhone 6S και 6S Plus, αν οι φήμες αληθεύουν. Επίσης θα ανακοινώσουν το iPad Pro αλλά και τη νέα έκδοση του Apple TV που θα διαθέτει πολλές σημαντικές βελτιώσεις. Δηλαδή έχουμε πολλά να συζητήσουμε!

Όσοι έχετε iPhone, iPad, iPod touch ή Mac με τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού μπορεί να ανοίξετε το Safari και να δείτε ζωντανά το event, ενώ όσοι έχετε PC με Windows 10 μπορείτε να ανοίξετε τον browser Microosft Edge. Το event θα μπορείτε να το δείτε ζωντανά εδώ. Οι υπόλοιποι μπορείτε να μείνετε στο Tech Community και να διαβάσετε τί γίνεται στη συνέχεια αυτής της δημοσίευσης!

Παρακάτω θα παρέχουμε ζωντανή αναμετάδοση του event για όσους δεν μπορείτε να το δείτε με άλλο τρόπο. Θα ανανεώνεται αυτόματα, θα υπάρχει ηχητική ειδοποίηση για τα νέα και τα πάντα αποθηκεύονται, άρα δεν θα χάσετε τίποτα. Ραντεβού στις 20:00!


Σημείωση: Η αναμετάδοση ίσως αργήσει λίγο να φορτώσει εξαιτίας των πολλών εικόνων…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: