Η Apple Διοργανώνει Νέα Εκδήλωση Στις 9 Σεπτεμβρίου

Η Apple Διοργανώνει Νέα Εκδήλωση Στις 9 Σεπτεμβρίου

Τη τελευταία ημέρα της έκθεσης IFA 2015 η Apple θα πραγματοποιήσει μια νέα εκδήλωση. Συγκεκριμένα, στις 9 Σεπτεμβρίου στο κέντρο Bill Graham Civic Auditorium στο San Francisco η εταιρία θα ανακοινώσει νέα προϊόντα και όλοι γνωρίζουμε ποια θα είναι αυτά: τα νέα iPhone. Στη πρόσκληση που έστειλε σε ΜΜΕ έχει μια εικόνα με το λογότυπό της και από κάτω γράφει “Hey Siri, give us a hint.”

Όπως γνωρίζουμε από τις φήμες, τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s plus θα διαθέτουν A9 chips, 2GB μνήμη RAM, ίδιες οθόνες αλλά με προσθήκη του Force Touch, 12-megapixels κάμερα, 5-megapixels κύρια κάμερα, βελτιωμένο Touch ID (30% πιο γρήγορο), 32GB/64GB/128GB χωρητικότητα, νέο LTE chip με διπλάσιες ταχύτητες που φτάνουν τα 300Mbps και θα έχουν λίγο πιο μεγάλα σώματα. Επίσης, το χρώμα Space Gray θα γίνει λίγο πιο σκούρο για να ταιριάζει με το Space Black Apple Watch και θα υπάρχει μια νέα επιλογή σε ροζ χρώμα (Rose Gold). Μαζί τους λέγεται ότι θα ανακοινωθεί και το φθηνότερο 6c αλλά δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για αυτό.

Ακόμη, υπάρχει πιθανότητα να δούμε και το νέο iPad Pro με 12 ίντσες οθόνη, καθώς επίσης το νέο Apple TV που θα έχει ανανεωμένο σχεδιασμό και βελτιωμένο hardware που βασίζεται στο chip Α8. Το λογισμικό του θα δει μια τεράστια αναβάθμιση για τη προσθήκη της ψηφιακή βοηθού Siri, του App store και μιας νέας συνδρομητικής υπηρεσίας της Apple για προβολή περιεχομένου από αμερικάνικη κανάλια (που θα είναι προσβάσιμη και από τα iPhone, iPod touch και iPad). Τέλος, θα έχει και ένα νέο τηλεχειριστήριο με μόλις δύο φυσικά κουμπιά και touchpad παρόμοιο με το trackpad των Mac.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.